News Flash:

VIDEO - Ponta, limbaj de mahala catre ministrul delegat pentru Ape: "Tu ce faci, fa, Doina, aici? Aveai chef de niste inundatii?"

23 Aprilie 2014
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul a reacţionat după ce presa a relatat că, marţi, la Beiu (Teleorman) i s-ar fi adresat ministrului Pană spunând: "Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?". Premierul Victor Ponta a declarat că a verificat înregistrarea discuţiei avute cu ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, marţi, la Beiu, şi că este clar că nu i s-a adresat acesteia cu termenul de "fă", adăugând că nici nu băuse whiskey şi nici nu venise "de pe vapor".

"Dumneavoastră, multă răbdare şi mult calm. Am văzut astăzi că m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pană. Nici nu băusem whiskey, nici nu veneam de pe vapor. Nu folosesc termenul de «fă», m-am uitat pe înregistrare şi e clar că nu am zis aşa, dar nu contează, contează că, orice vom face, unii o să ne înjure. Important este să faceţi lucruri, sunteţi miniştri, trebuie să vă faceţi datoria şi să nu plecaţi urechea la cei care ne înjură că facem", a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern. Mediafax.ro

 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0893 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031567 (s)