News Flash:

Dialog pe holul Senatului - Hasotti catre Moga: Eu cand citeam Machiavelli, tu citeai Scufita Rosie

23 Aprilie 2014
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
Hasotti
Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, şi social-democratul Nicolae Moga, vicepreşedinte al Senatului, au avut un schimb de replici pe holurile Senatului, marţi, plecând de la un citat din Machiavelli, după ce senatorii PNL au părăsit sala de plen, iar şedinţa a fost suspendată. Haşotti a părăsit plenul Senatului împreună cu o serie de senatori PNL, fiind urmărit de social-democratul Nicolae Moga, vicepreşedinte al Senatului. Moga a dorit să-i prezinte liderului senatorilor PNL un mesaj scris pe o foaie de hârtie, precizând că este un citat din Niccolo Machiavelli.

"Toate mijloacele sunt bune, necesare şi morale pentru a guverna. În politică primează interesele şi forţa, şi nu considerentele morale", se arăta în textul pe care social-democratul i-l oferea lui Haşotti.

În replică, liderul senatorilor PNL i-a transmis lui Moga de la distanţă: "Eu când citeam Machiavelli, tu citeai Scufiţa Roşie".  Senatorii liberali au părăsit, marţi, lucrările plenului, la ora 18.00, pentru că nu au fost de acord în Biroul Permanent cu decizia de a nu se mai susţine, la final, sesiunea de întrebări şi interpelări, a anunţat liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, şedinţa fiind suspendată din lipsă de cvorum.

"Noi părăsim plenul. Nu vreau să întrăm într-o dispută privind cvorumul şi asigurarea cvorumului. Ne vedem mâine. (..) Ca să nu existe niciun fel de dubiu, scoatem şi cartelele din aparatul de vot", a anunţat Puiu Haşotti, precizând că liberalii nu au fost de acord în conducerea Senatului cu prelungirea dezbaterilor pe proiectele de lege, până la ora 19.30, şi depunerea întrebărilor şi interpelărilor în scris. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 38 queries | Mysql time :0.049987 (s)