News Flash:

TRAGEDIE DE PASTE! Patru persoane au murit incercand sa traverseze cursuri de apa

22 Aprilie 2014
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a anunţat luni, la şedinţa Centrului de Comandă, că numărul persoanelor decedate încercând să traverseze cursuri de apă fără a ţine cont de avertizările autorităţilor a ajuns la patru, în timp ce localităţi inundate sunt în prezent 35. Gabriel Oprea a declarat că nu au fost pierderi de vieţi omeneşti imputabile modului de gestionare a inundaţiilor, însă au murit patru persoane, date iniţial dispărute, ca urmare a "unor acţiuni voluntare, uneori inconştiente".

Luni au fost găsiţi morţi: un bătrân de 80 de ani din Poboru, judeţul Olt, un bărbat din Bucov, judeţul Prahova, un cioban din Teleorman şi un copil de 13 ani din localitatea Surduleşti, judeţul Argeş. Aceştia au fost daţi iniţial dispăruţi, după ce au încercat să traverseze cursuri de apă.

În continuare sunt dispăruţi doi buzoieni, după ce barca în care se aflau împreună cu alţi trei bărbaţi s-a răsturnat, sâmbătă, pe râul Buzău. Ceilalţi trei bărbaţi au reuşit să se salveze. Printre aceştia s-a aflat un tânăr de 17 ani, al cărui tată este însă printre cei dispăruţi. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0941 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031233 (s)