News Flash:

Doua dintre persoanele disparute trecand cursuri de apa au fost gasite decedate. Copilul de 13 ani disparut in raul Teleorman, gasit mort

21 Aprilie 2014
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
Două dintre cele cinci persoane dispărute ca urmare a traversării unor cursuri de apă au fost găsite decedate, celelalte trei, printre care şi un copil de 13 ani din judeţul Argeş, fiind în continuare căutate, a anunţat vicepremierul Gabriel Oprea. Ministrul Afacerilor Interne Gabriel Oprea a anunţat, luni, la MAI, că cinci persoane au fost dispărute ca urmare a traversării voluntare a unor cursuri de apă, contrar atenţionărilor autorităţilor.

În urma acţiunilor de căutare, cele două persoane dispărute din Olt şi Prahova au fost găsite decedate, a anunţat Oprea.

Reprezentanţi ai MAI au precizat pentru MEDIAFAX că este vorba de un bătrân de 80 de ani din Poboru, judeţul Olt, şi de un alt bărbat din Bucov, judeţul Prahova, care a căzut de pe un pod. În continuare este dispărut un copil de 13 ani din localitatea Surduleşti, judeţul Argeş, acesta fiind căutat cu efective sporite de populaţie, poliţie, jandarmerie şi angajaţi ai inspectoratului pentru situaţii de urgenţă, a mai spus Oprea.

De asemenea, sunt căutaţi doi buzoieni dispăruţi, sâmbătă, după ce barca în care se aflau împreună cu alte trei persoane s-a răsturnat pe râul Buzău.

Copilul de 13 ani din judeţul Argeş, dispărut în râul Teleorman, găsit mort de către pompieri

Pompierii l-au găsit mort pe copilul de 13 ani din judeţul Argeş, dispărut în apele râului Teleorman, în localitatea Surduleşti, trupul băiatului fiind găsit la baza unui pod, la aproximativ 500 de metri de locul în care a dispărut.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure, copilul de 13 ani dispărut la Surduleşti, în apele râului Teleorman, a fost găsit mort.

Trupul băiatului a fost descoperit la baza unui pod, la aproximativ 500 de metri de locul în care dispăruse în apele râului.

Mama băiatului a anunţat autorităţile luni dimineaţă, în jurul orei 8.20, despre dispariţia fiului său, însă se pare că băiatul plecase pe marginea râului duminică după-amiază, când a şi fost luat de ape de pe un pod, iar copiii care-l însoţeau nu au anunţat acest lucru. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033649 (s)