News Flash:

Vicepresedintele PNL Caras-Severin, Horia Irimia, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice

8 Noiembrie 2013
1307 Vizualizari | 0 Comentarii

Vicepresedintele PNL Caras-Severin, Horia Irimia, este, începand de joi, secretar de stat în Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Irimia a mai fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltarii, între 2007 si 2008, în perioada guvernarii liberale.

'Sigur, acum Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice are atributii sporite, dar am lucrat si în administratia locala, si ca functionar si ca vicepresedinte al Consiliul Judetean, ca ales - consilier municipal, precum si la Cancelaria Prefectului. Deci, stiu cum se vad problemele si de pe cealalta parte a . Sunt onorat ca am fost numit în aceasta functie si le multumesc colegilor liberali din judet pentru încredere si sustinere', a declarat, pentru AGERPRES, secretarul de stat Horia Irimia.

Noul secretar de stat în Ministerul Dezvoltarii spera într-o buna colaborare cu administratiile judetene si locale din toata tara, indiferent de culori politice. Horia Irimia sustine ca va avea întalniri lunare cu autoritatile judetene si locale din Caras-Severin, din Banat, din Regiunea Vest, atunci cand vine în judet.

'Saptamana viitoare voi putea spune mai multe despre proiectele mele în domeniu, în functie de atributiile primite, dar sigur ca voi promova Programul de guvernare al USL, pentru ca, bineînteles ca sunt un reprezentant al USL. Cei ce ma cunosc, stiu ca si la mine, în Caras-Severin, am fost un sustinator al USL înca de la începutul anului 2011', a precizat noul secretar de stat.

Horia Irimia a lucrat pana acum la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, unde a fost vicepresedinte, subsecretar de stat din luna mai 2012, pana astazi. El sustine ca împreuna cu presedintele ANPM, Mihail Faca, si cu cei din compartimentele tehnice, au reusit promovarea mai multor proiecte de importanta nationala si locala.


ministerul dezvoltarii caras-severin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006428 (s)