News Flash:

Vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara va demisiona din functie

17 Octombrie 2013
1221 Vizualizari | 0 Comentarii

Vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Daniel Tudor, va demisiona din functie pentru a evita o eventuala situatie de incompatibilitate în conditiile în care sotia sa este parlamentar.

'In contextul celor mai recente modificari legislative referitoare la Autoritatea de Supraveghere Financiara, care mentioneaza incompatibilitatea între membrii Consiliului ASF si membrii Parlamentului Romaniei si din motive personale am decis sa demisionez din functia actuala, întrucat eu si sotia mea am putea fi în situatie de incompatibilitate, din punct de vedere juridic. Consider ca este normal sa renunt eu, întrucat sotia mea a fost aleasa în Parlament prin votul uninominal al cetatenilor, pentru un mandat de 4 ani. Consider ca la împlinirea exact a unui an în aceasta functie (am fost ales de trei ori) mi-am îndeplinit o parte din obiective si am reusit sa îmi aduc, atat cat am putut, aportul si suportul pentru piata asigurarilor', afirma Daniel Tudor, într-un comunicat remis AGERPRES.

Potrivit comunicatului, în urma celor mai recente modificari legislative, numarul membrilor Consiliului ASF va fi redus de la 11 la 9. Pana la numirea noii componente, restransa la un numar de 9 membri ai Consiliului, atributiile vicepresedintelui ASF pentru sectorul asigurari-reasigurari vor fi preluate de prim-vicepresedintele Daniel Daianu, dupa ce demisia domnului Daniel Tudor îsi va produce efectele, se mai arata în comunicatul ASF.


daniel tudor autoritatea de supraveghere financiara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006444 (s)