News Flash:

Andrei Gerea, propus pentru a prelua portofoliul de la Economie

15 Octombrie 2013
1392 Vizualizari | 0 Comentarii

Liderul deputaților PNL, Andrei Gerea, a fost propus de conducerea partidului pentru a prelua portofoliul de la Economie, a declarat marți președintele liberalilor, Crin Antonescu.

"Domnul Andrei Gerea, fostul lider al grupului parlamentar din Camera Deputaților, membru al Comisiei economice, a fost propunerea pe care am făcut-o și pe care am votat-o în unanimitate cu 58 de voturi din 58 de membri prezenți ai BPN. Dansul este propunerea noastră pentru Ministerul Economiei", a afirmat Antonescu, la Palatul Parlamentului.
El a subliniat că varianta ca Andrei Gerea să preia Ministerul Economiei a fost discutată și agreată cu premierul Victor Ponta.
"Este un minister foarte greu, în general, într-o țară care are principala problemă în zona economică. Și chiar dacă acest minister în conformația sa actuală nu dispune de toate parghiile care sunt importante pentru mișcarea economiei, el are totuși un rol pe măsura numelui său. Un minister foarte greu, pentru că există subiecte pe agendă foarte presante, urgente și complicate, de felul Oltchim sau Cuprumin. Un minister greu și în același timp foarte important pentru că politicile din acest minister au legătură cu tema mare a exploatării resurselor minerale în prezent și în viitor. Și cand spun acest lucru nu mă gandesc doar la Roșia Montană, ci mă gandesc la o politică de durată pe termen mediu și lung la care acest minister și titularii săi sunt chemați să lucreze", a spus Antonescu.


andrei gerea crin antonescu palatul parlamentului victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005321 (s)