News Flash:

Aradul va primi bani de la Guvern pentru reabilitarea termica a blocurilor

11 Octombrie 2013
1318 Vizualizari | 0 Comentarii

Municipiul Arad a fost inclus în lista localitatilor care primesc fonduri din partea Guvernului, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, pentru reabilitarea termica a blocurilor, a anuntat joi, deputatul USL, Flavius Maduta

Conform acestuia, suma alocata Aradului anul acesta, pentru co-finantarea reabilitarii termice a unor blocuri din municipiu, se ridica la 327.537 lei, autoritatile locale si asociatiile de locatari urmand sa contribuie, la randul lor, la costul lucrarilor.

'Este o noua masura care vizeaza reducerea costului cheltuielilor de întretinere suportate de populatie, reabilitarea termica a imobilelor însemnand un consum rationalizat si implicit cheltuieli mai mici pentru beneficiari', a spus deputatul PSD.

El a amintit ca Guvernul Ponta a alocat Aradului 1 milion de lei în acest an si tot 1 milion de lei, în anul trecut, pentru reabilitarea retelelor termice din municipiul Arad.

'Daca adaugam la acestea si majorarea sprijinului acordat familiilor cu venituri reduse care au dificultati sa achite încalzirea pe timp de iarna, avem imaginea unei strategii de sprijinire a populatiei pe timp de iarna. (...) Sigur, sumele alocate în ultima perioada nu rezolva definitiv aceste probleme, dar se poate observa o preocupare constanta pentru a-i sprijini pe cetateni', a adaugat Flavius Maduta.


municipiul arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006194 (s)