News Flash:

Vezi cum va fi ziua de azi pentru tine, in functie de zodie

2 August 2016
2576 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscopp
Berbec
A venit timpul sa separi graul de neghina. Evalueaza-ti bine relatiile si stabileste cine iti este cu adevarat prieten si cine nu.

Taur
Te descurci bine in activitatile creative, in special cand vine vorba de scris. E timpul sa lasi timiditatea si sa incepi sa te afirmi.

Gemeni
Esti framantat de intrebari mici si intrebari mari. Zilele care au trecut au fost pline de confuzie, insa astazi vei gasi raspunsuri.

Rac
Daca simti ca nu poti fi pe cat de creativ vrei sa fii si ca potentialul tau este ignorat, poate ca este cazul sa faci o schimbare. Una mare!

Leu
Daca stii ca ti s-a facut o nedreptate, depinde de tine sa clarifici situatia. Nu porni la drum gata de o confruntare. Incearca o conversatie.

Fecioara
Accepta ca poti fi prea egoist, uneori. Ai tulburat multe ape cu atitudinea ta, in ultimele zile, dar nu e prea tarziu sa-ti ceri scuze.

Balanta
Nu te culca pe o ureche crezand ca totul merge bine in viata de cuplu. Ai putea avea surprize. E timpul sa mai intretii putin flacara.

Scorpion
Oportunitatile se pot ivi cant te astepti mai putin. O persoana sau o situatie pot genera o schimbare profunda in viata ta, astazi.

Sagetator
E multa tensiune in jurul tau, astazi. Chiar daca nu tu ai generat-o, poti deveni o victima colaterala. Incearca sa ramai impartial.

Capricorn
Esti un visator si iti place sa te pierzi in lumea ideilor. Dar mai sunt si lucruri practice de rezolvat. Care se tot aduna...

Varsator
Te asteapta rasplati mari, dar pentru asta va trebui sa-ti asumi riscuri la fel de mari. Concentreaza-te la ce e important, ignora maruntisurile.

Pesti
Lucrurile par sa se imbunatateasca in plan financiar. Daca ai datorii, azi poti gasi o metoda de a scapa de ele sau a le diminua. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004880 (s)