News Flash:

"Nebunia" Pokemon Go loveste din nou

1 August 2016
1816 Vizualizari | 0 Comentarii
pokemon joc
Sute de persoane au venit duminica cu telefonul in mana in imprejurimile Colosseumului din Roma pentru a vana pokemoni, dupa ce s-a raspandit zvonul ca in jurul amfiteatrului roman vor aparea sute de astfel de creaturi.

Acest eveniment "oficial" a fost primul din etapa turneului "Pokemon GO Tour!" in Italia si a fost convocat de diferite organizatii de utilizatori si de fani. Locul intalnirii a fost esplanada care separaColosseumul de Arcul lui Constantin, unde, in pofida caldurii sufocante, s-au strans duminica aproximativ 300 de persoane.

Impartiti pe echipe — in rosu, albastru si galben — scopul a fost vanatoarea de astfel de creaturi fantastice si capturarea celor mai ravnite, precum "Picachu", devenit o legenda a acestui joc de succes care a implinit 20 de ani de existenta. Evenimentul a fost organizat prin retelele de socializare si a mizat pe diferite activitati paralele, precum un concurs de fotografie care a premiat jucatorul care a reusit sa obtina cea mai buna fotografie a unui pokemon, cu ajutorul functiei de realitate augmentata a telefonului sau. Colosseumul nu a fost singura locatie pentru aceasta intalnire: impatimitii de 'Pokemon Go' au parasit apoi zona si s-au indreptat spre alte locuri pentru a vana ciudatele creaturi, precum Piazza Spagnasau Villa Borghese.

sute persoane telefonul colosseumului roma colosseumul arcul constantin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006116 (s)