News Flash:

Vreți să ascultați povești de succes?

UVT organizează o nouă ediție a Maratonului de Antreprenoriat, vineri, 10 noiembrie

2 Noiembrie 2023
230 Vizualizari | 0 Comentarii

Universitatea de Vest organizează o nouă ediție a Maratonului de Antreprenoriat, ce va avea loc în Aula Magna a UVT pe data de 10 noiembrie. Evenimentul aduce în fața studenților oameni de afaceri de succes și oferă tinerilor oportunitatea de a interacționa cu experți în domeniul antreprenoriatului, de a asculta povești inspiraționale din partea unor antreprenori renumiți și de a obține cunoștințe și strategii valoroase pentru dezvoltarea afacerilor sau lansarea de start-up-uri. Discuțiile vor fi moderate de către Ionuț Bonoiu, redactorul șef al Forbes România. Lista invitaților speciali include personalități de succes din lumea antreprenoriatului și lideri cunoscuți din domeniul afacerilor, printre care se numără:

Marilen Gabriel Pirtea, rectorul UVT
Cristina Chiriac, președintă CONAF și antreprenoare la "Flori de ie"
Dragoș Anastasiu, fondator al Eurolines Group
Cristian Onețiu, antreprenor și investitor
Hildegard Brandl, antreprenor și CEO al Unith2B Architects
Marius Ghenea, managing partner al Fondului de Investiții Catalyst România
Paul Copil, fondator și CEO al QeOPS
Remus Dănilă, Bursa de Valori București
Această inițiativă are scopul de a inspira și ghida viitorii antreprenori și lideri în dezvoltarea și implementarea propriilor proiecte de afaceri.

„Românii sunt înclinați spre antreprenoriat, au multă încredere și curaj pentru dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale. Ca urmare, conferințele de antreprenoriat răspund unui interes ridicat, venit mai ales din partea tinerilor, viitori antreprenori ce se formează chiar din timpul facultății”, declară rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

Intrarea la eveniment este gratuită, dar pentru a participa, este necesar să completați un formular de înregistrare disponibil AICI.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006253 (s)