News Flash:

UPDATE - Mihai Campineanu a fost intubat din nou

24 Octombrie 2013
1433 Vizualizari | 0 Comentarii

Liderul trupei 'Suie Paparude', Mihai Campineanu, a iesit din coma indusa, iar starea lui generala s-a ameliorat.

'Starea pacientului este ameliorata, nu mai este în coma, nu mai depinde de aparatul de respiratie artificiala, este detubat si respira spontan. Functia cardiaca este îmbunatatita, însa exista înca riscurile unor complicatii care pot rezulta în urma infarctului si cele care pot aparea în urma ventilatiei mecanice', a declarat miercuri, presei, Liana Gorun, purtator de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara, unde este internat pacientul.

Marti, Campineanu a fost transferat la Sectia ATI a SJU, de la Institutul de Boli Cardiovasculare, unde i s-au montat doua stenturi, dupa un infarct miocardic multiplu pe care l-a suferit în noaptea de sambata spre duminica.

--------------------

UPDATE

Potrivit unor surse de la Spitalul Judeţean Timişoara, medicii au decis, miercuri după-amiază, să îl reconecteze la aparate pe liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Campineanu, din cauza unor complicaţii.

Conform surselor citate de Mediafax, Mihai Campineanu a fost din nou intubat şi sedat.

Sursele susţin că a fost nevoie de reintubarea liderului formaţiei Şuie Paparude deoarece acesta nu poate respira singur.

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Campineanu, a suferit un infarct miocardic, în noaptea de sambătă spre duminică, la finalul unui concert susţinut la Timişoara.

Colegii de trupă, care au şi sunat la 112, afirmau că Mihai Campineanu le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi acesta s-a prăbuşit la pămant. In cădere, cantăreţul s-a lovit la faţă.

Duminică dimineaţă, Mihai Campineanu a fost transferat de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Timişoara la Institutul de Boli Cardiovasculare, fiind supus unei coronografii, medicii luand decizia de a-i monta două stenturi pe artera pulmonară. De asemenea, Campineanu a fost supus şi analizelor neurologice, specialiştii fiind rezervaţi în privinţa stării neurologice a artistului după infarctul suferit.

Luni, Mihai Campineanu a fost transportat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Judeţean din Timişoara, cu o ambulanţă specială, care asigură condiţii de terapie intensivă pe durata transferului. La Spitalul Judeţean, el a fost supus mai multor investigaţii medicale, relatează Mediafax.

Marţi, directorul medical al Spitalului Judeţean din Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, declara că lui Mihai Campineanu i s-au făcut unele investigaţii, un RMN, însă despre rezultate nu putea spune prea mult, la cererea familiei. El se afla în comă indusă de medicamente, fiind intubat, iar medicul spunea că starea lui nu era "foarte încurajatoare", dar că el nu are leziuni hemoragice cerebrale.

Miercuri, Mihai Campineanu a ieşit din coma indusă şi era conştient. Directorul medical al Spitalului Judeţean din Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, spunea că liderul formaţiei Şuie Paparude se află "pe un trend ascendent". Campineanu a rămas sub supravegherea medicilor de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean din Timişoara, unde este internat.

 


mihai campineanu liana gorun campineanu cardiovasculare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006605 (s)