News Flash:

UPDATE - Copilul de 11 ani din Timisoara care a cazut de la etajul 4 a murit la spital

7 Noiembrie 2016
1546 Vizualizari | 0 Comentarii
cazut de la etaj
UPDATE
Copilul care a cazut in aceasta dimineata de la etajul patru al unui bloc din Timisoara, a murit, cu putin timp in urma.
In ciuda eforturilor disperate ale medicilor de a-i salva viata, micutul nu a rezistat. Din pricina multiplelor traumatisme, trupul sau firav a cedat la scurt timp dupa accident, chiar pe masa de operatie. Micutul avea capul zdrobit, iar o coasta ii perforase unul dintre plamani, astfel ca hemoragia a fost una extrem de puternica.

Stire initiala
 Intamplare dramatica la Timisoara in aceasta dimineata. Un copil de 11 ani a cazut de la etaj in zona Pietei Balcescu.
Un echipaj SMURD l-a transportat de urgenta la Spitalul de Copii Louis Turcanu unde medicii fac eforturi sa-i salveze viata.
Copilul e in stare grava si i se fac mai multe investigatii, au spus pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii spitalului.
Copilul era singur acasa si a cazut de la fereastra apartamentului parintilor, aflat la etajul 4, direct pe caldaram. Un trecator a dat imediat alarma la numarul de urgenta 112.
„Un copil de 11 ani a cazut de la etajul 4 al unui bloc de locuinte din zona Balcescu. Un om aflat pe strada, intr-o statie de tramvai l-a observat si a sunat imediat serviciile de urgenta la numarul 112. Copilul se afla singur acasa, parintii fiind plecati la serviciu. Acesta a fost transportat de urgenta la Spitalul de Copii din Timisoara, fiind in coma„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ionut Bocancea, purtator de cuvant al IPJ Timis.
Politistii incearca sa afle in ce conditii s-a petrecut accidentul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005036 (s)