News Flash:

Ion Cristoiu: Ambasadorul american stie cumva ca in spatele Black Cube e Presedintele Klaus Iohannnis?!

7 Noiembrie 2016
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
cristoiu
Dosarul Black Cube ia amploare. Jurnalistul Ion Cristoiu vine cu noi dezvaluiri, dar si cu un avertisment dur la adresa ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Jurnalistul il implica si pe presedintele Klaus Iohannis in spatele acestei 'afaceri'.


"Toti cei 10 de la Black Cube, in frunte cu Dan Zorella, sint convinsi ca Operatiunea Tornado, de investigare a sefei DNA pentru suspiciuni de coruptie beneficiaza de autorizatie neoficiala (gen, aceasta discutie n-a avut loc) de la cel mai inalt nivel. Avind doar Depozitia lui Dan Zorella, opinia publica a fost lesne manipulata pentru a crede ca israelienii inventasera o legenda, o poveste de acoperire, cum se spune in termenii spionajului mondial, pentru a-si justifica drept legala Operatiunea ilegala de spargere a e-mail-urilor din Romania. In viziunea DIICOT, Operatiunea Tornado a fost o operatiune ilegala desfasurata de un Grup alcatuit din 10 angajati ai Black Cube la instigarea lui Daniel Dragomir.


Ca din tot Grupul sta la puscarie doar instigatorul Daniel Dragomir e o alta poveste. O poveste tinind de enigmele uriase ale acestui Scandal produse de secretomania de tip securistic a autoritatilor din Romania. Cei de la Black Cube s-au aparat si se apara invocind convingerea lor ca Operatiunea a fost legala, chiar si in cazul spargerii e-mailurilor, deoarece era vorba de o Operatiune de investigare a unor suspiciuni de coruptie fata de un functionar public din Romania si, potrivit articolului 302, Cod Penal, daca exista un interes legitim e-mailurile pot fi accesate pe sest. 

Un alt depozitar al adevarului e Daniel Dragomir. Doar Daniel Dragomir ar putea spune pina la urma cine sint persoanele puternice care i-au comandat investigarea. Din cite stim, Daniel Dragomir tace. Daca ar spune n-ar risca in cazul unor clienti, oameni de afaceri. O intelegere cu procurorul i-ar aduce o pedeapsa mai mica. Ar risca urieseste daca in spatele sau s-ar afla persoane mai puternice decit simplii oameni de afacere sau simpli politicieni.", spune jurnalistul intr-un editorial pe propriul blog.

Si asta nu e tot. Jurnalistul lanseaza o provocare si pentru Hans Klemm. 

"Nu stim daca DIICOT ar putea gestiona un asemenea Scandal. Stim insa ca Daniel Dragomir ar risca urieseste. Pentru ca si-ar risca viata. Pina cind (nu excludem) Daniel Dragomir va spune totul, ne putem permite sa credem ca, intr-adevar, in spatele sau sint persoane de inalt nivel in statul roman. Stiti cine ne face sa credem asta? Nimeni altul decit ambasadorul american Hans Klemm. De la venirea ca ambasador in Romania, Hans Klemm s-a manifestat public drept Inaltul Protector al Codrutei Kovesi pe teritoriul nostru national. Sprijinul fatis dat unui demnitar roman de un diplomat strain e unic in Istoria moderna a Romaniei.

Daca dam crezare zvonurilor, sefa DNA e protejata de americani nu numai prin intermediul ambasadei din Romania, dar si prin intermediul Antenei FBI si Antenei CIA de la Bucuresti. In ce temei dat de Legile internationale? Iata o intrebare care nu se pune la popoarele de babuini. Inalta Protectie de care se bucura Codruta Kovesi da peste bot agenturii din presa care s-a grabit sa se intrebe propagandistic: 


De ce era nevoie ca Presedintele sa apeleze la Black Cube pentru investigarea Codrutei Kovesi? Daca nu cumva pregateste terenul pentru o diversiune cu un atentat ratat la adresa Codrutei Kovesi, atunci cei carora Hans Klemm le da un avertisment dupa aparitia documentelor Black Cube nu pot fi decit oameni puternici politic, in statul roman. Cei care o pot constringe pe Codruta Kovesi sa demisioneze. Cine altcineva ar putea face asta decit cel care a autorizat investigarea Codrutei Kovesi? Tare ma tem ca ambasadorul american se refera la Klaus Iohannis!", mai spune jurnalistul.

black cube ion cristoiu avertisment hans klemm iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006321 (s)