News Flash:

Unui pasager i s-a facut rau in avionul Iasi - Bucuresti. Medicii au intervenit de urgenta

12 Aprilie 2017
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
tarom1
In urma cu cateva momente, un echipaj medical de urgenta a fost solicitat la Aeroportul din Iasi, pentru un barbat de origine germana caruia i s-a facut rau in avion. 

Persoana se afla intr-un avion al companiei Tarom ce urma sa efectueze un zbor catre Aeroportul Otopeni, decolarea fiind programata pentru ora 14:00. La un moment dat i s-a facut rau, pe fondul unui atac de panica, motiv pentru care personalul din avion a sesizat turnul de control despre situatia barbatului, acestia din urma solicitand o ambulanta prin 112. Ulterior zborul a fost anulat, iar barbatul a fost debarcat din aeronava.

"Unui barbat i s-a facut rau in avion, pe zborul Iasi - Otopeni, cu decolarea programata la ora 14. Aeronava nu a decolat, a ajuns doar la capatul pistei si s-a intors la platforma. Din turnul de control, a fost solicitata o ambulanta, iar pacientul a fost debarcat si transportat la spital", a declarat Elena Troia, purtator de cuvant al Aeroportului din Iasi.

La fata locului a intervenit un echipaj medical al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Iasi care a acordat barbatului primul ajutor. In urma consultarilor si monitorizarii facute de medicii de pe ambulanta, pacientul a fost stabilizat, nefiind necesar transportul la spital.

"Am fost solicitati sa intervenim la Aeroportul din Iasi, pentru o persoana care se simtea rau. La locul solicitarii a intervenit un echipaj medical de urgenta cu medic al SAJ Iasi, care au gasit un barbat in varsta de 52 de ani, cetatean german, care a suferit un atac de panica. Dupa toate evaluarile si monitorizarile facute de echipajul cu medic, starea pacientului era in limitele normale si in cele din urma nu a mai fost necesar transportul catre spital", ne-a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

ambulanta debarcat avion elena troia nicolai pralea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004586 (s)