News Flash:

TIR SPULBERAT de un tren de calatori, in Cluj

12 Aprilie 2017
986 Vizualizari | 0 Comentarii
tir lovit de tren
Un TIR a fost lovit, miercuri, de un tren Interregio care circula pe relatia Baia Mare – Bucuresti-Nord intre Jucu si Apahida, in judetul Cluj. Traficul feroviar este blocat dupa ce autotrenul s-a rasturnat, soferul fiind ranit, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Companiei Nationale Cai Ferate CFR SA, Oana Branzan, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX ca la fata locului se afla reprezentantii Parchetului si ai Politiei TF, dar a ajuns si o locomotiva de ajutor cu care va pleca mai departe trenul respectiv.
„Un tren interregio care circula pe relatie Baia Mare – Bucuresti-Nord a lovit un TIR la o trecere de nivel semnalizata cu Crucea Sf. Andrei intre Jucu si Apahida. In urma accidentului, TIR-ul a fost rasturnat pe firul doi de circulatie iar traficul feroviar este blocat. La fata locului sunt reprezentantii Parchetului si ai Politiei TF, dar a ajuns o locomotiva de ajutor cu care va pleca mai departe trenul respectiv. Dupa ce vom primi aprobare, vom atasa locomotiva. Mai sunt doua trenuri locale care stationeaza temporar pina la redeschiderea circulatiei si un tren interregio, Cluj-Napoca – Galati”, a spus Branzan.
Reprezentantii ISU Cluj a declarat la randul lor ca soferul TIR-ului a fost transportat la UPU Cluj-Napoca in stare constienta. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006255 (s)