News Flash:

Uniforme noi pentru paznicii muzeelor și galeriilor Capitalei Culturale Europene

28 Decembrie 2022
708 Vizualizari | 0 Comentarii
unif

Timișoara se pregătește intens pentru anul în care va deține titlul de Capitală Europeană a Culturii. Și personalul de pază din instituțiile de cultură trebuie să arate impecabil. 

Direcţia de Prestări Servicii Timiş schimbă clasicele uniforme ale personalului de securitate din cadrul instituțiilor de cultură ale Consiliului Județean Timiș, cu un nou concept, special creat pentru anul 2023, adaptat tendințelor, nevoilor și importanței titlului pe care Timișoara îl va deține în anul următor.

Noua vestimentație de serviciu este destinată celor peste 50 de agenți de securitate care mențin siguranța în Muzeul Național de Artă Timișoara, Muzeul Național al Banatului, Muzeul Satului Bănățean Timișoara și Bastionul Theresia.

„Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023 este evenimentul care necesită o atenție sporită până în cel mai mic detaliu”, au anunțat cei de la Direcţia de Prestări Servicii Timiş.

Deschiderea oficială de preluare a titlul de Capitală Culturală europeană, care va avea loc în weekend-ul 17-19 februarie 2023, cu peste 50 de evenimente, de la concerte în aer liber, expoziții, la teatru în spații neconvenționale, premiere de film etc.

Galerie Foto

unif1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007598 (s)