News Flash:

Studentul din Bustuchin, diagnosticat cu o boala grava, a murit de Craciun

27 Decembrie 2022
589 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Dumitru Sanda

Catalin Dumitru Sanda, nascut in comuna Bustuchin, student in anul V la Facultatea de Medicina Veterinara, din Timisoara, diagnosticat cu tumora de glanda pineala, a decedat, duminica. In urma cu numai cateva luni, Catalin afla ca viata urma sa il puna in fata celui mai greu examen: lupta cu boala.

Singura sansa a studentului ar fi fost o operatie la o clinica din Turcia. Colegii si prietenii tanarului s-au mobilizat pentru a strange suma necesara pentru deplasarea si tratamentul in Turcia. Acestia au mers cu urne speciale pentru donatii, la diferite evenimente publice in Targu Jiu, precum si in Timisoara.

In urma cu o saptamana, Politia Locala Timisoara si Departamentul Cultural al Universitatii de Stiintele Vietii „Regele Mihai I” au organizat un concert caritabil, in sprijinul lui Catalin. Din pacate, timpul nu a mai avut rabdare. Catalin a pierdut, duminica, lupta cu boala, iar tragicul anunt al mortii a fost facut de o apropiata a sa, pe o pagina de socializare: „Dumnezeu sa il ierte pe Catalin! A plecat intr-o zi sfanta, in ziua de Craciun. Odihna vesnica, copile!”.

Sute de mesaje, in care prietenii, colegii, chiar si necunoscuti, si-au exprimat regretele, au urmat pe retelele de socializare: „Unul dintre cele mai bune exemple de urmat! Prea devreme ai plecat de langa noi…Toata medicina veterinara te iubeste, ti-am promis ca nu o sa te dezamagesc! Ai grija de animalute acolo sus!”, a scris Gabriel.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005368 (s)