News Flash:

Unde se vinde uleiul romanesc mai ieftin decat in Romania. Un roman a fotografiat pretul de la raft: cat costa o sticla

24 August 2022
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
Unde se vinde uleiul romanesc mai ieftin decat in Romania Un roman a fotografiat pretul de la raft cat costa o sticla

In contextul scumpirilor care ii fac pe romani sa stranga cureaua, apar si preturi care iti sar in ochi si asta pentru ca sunt mici, nu mari, cum deja incepem sa acceptam. Nu se intampla la noi in tara, insa. Un roman aflat peste hotare a fotografiat pretul sticlelor cu ulei romanesc de la raft, iata despre ce e vorba.

Unde se vinde uleiul romanesc mai ieftin decat in Romania. Un roman a fotografiat pretul de la raft: cat costa o sticla
Este vorba de Franta. Un roman dintr-un oras din Franta a fotografiat sticlele cu ulei romanesc de la raft, intr-un supermarket, a scris Spynews, uimit de pretul lor. Din fotografie se vede clar pretul, astfel ca uleiul romanesc se vinde mai ieftin decat la noi in tara, spre surprinderea celor stabiliti acolo, evident. Persoana respectiva a publicat pe Internet imaginea si s-a declarat cat se poate de uimit de pretul de doar 1,91 euro, adica aproximativ noua lei.


Intre timp, in Romania, oamenii abia daca mai fac fata scumpirilor, din pacate. Doar in ultimul an, uleiul s-a scumpit cu 39.4%, arata sursa mentionata mai sus. Nu doar pretul alimentelor e mai mare, evident, ci si facturile la electricitate, si gaze, spre nemultumirea tuturor.

Iar lucrurile nu se opresc aici. Scumpirile vor continua, arata datele Institutului National de Statistica, in conditiile in care intre 25-53% dintre firmele din constructii, servicii si comert cu amanuntul vor ridica preturile.

„Pai, daca gazul a crescut, energia electrica a crescut. Si majoritatea furnizorilor au scumpit intre 5 si 15%”, a declarat la Digi24 managerul unei frizerii din Bucuresti. In acest context, cel mai bun lucru pe care il pot face romanii este sa fie precauti cu banii lor. Si mai precauti. Nimanui nu ii convine, iar cei mai multi nu sunt pregatiti pentru asa ceva din punct de vedere financiar, asa ca trebuie sa stranga cureaua.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004635 (s)