News Flash:

Anca Sigartau, marturisiri emotionante! A invins o boala nemiloasa prin post, dupa ce medicii i-au mai dat doar un an de trait

23 August 2022
815 Vizualizari | 1 Comentarii
Anca Sigartau

Anca Sigartau este una dintre cele mai cunoscute actrite din tara noastra. Anca are o familie frumoasa, o cariera de succes care a dus-o pe cele mai cunoscute scene ale teatrului, dar se pare ca nu a avut dintotdeauna o viata perfecta. Actrita a fost diagnosticata cu o boala nemiloasa la doar 30 de ani, pe care a invins-o prin post. Cand se pregatea de ce e mai rau, a venit vestea cea mare.

Anca Sigartau: “Stiam ca mor!”
Anca Sigartau a fost diagnosticata cu cancer la varsta de doar 30 de ani. Nu a aflat direct ce problema are cu adevarat, dar o prietena o tot indemna sa urmeze un tratament. Intr-un final, a aflat adevarul si a mers la medic de bunavoie, in speranta ca va mai avea o sansa.

La un alt control, dupa mai multe sedinte de citostatice, Anca Sigartau a aflat ca tumora crescuse cu inca 8 centimetri, ceea ce nu era deloc normal. Medicul i-a comunicat ca nu va mai putea pleca acasa, pentru ca trebuie sa ramana sub atenta sa supraveghere, dar actrita s-a ambitionat si a renuntat la tratament.

„Dupa aceea am ajuns in spital si am facut acel tratament. Si in momentul in care am cerut sa plec din spital medicul mi-a spus ca nu ma lasa sa plec. Ca este o tumora care se dezvolta si a crescut opt centimetri pe citostatice si nu este normal. Am spus cu toate astea ca vreau sa ma duc acasa. In momentul respectiv nu mi-a spus nimeni.”, a marturisit Anca Sigartau.

Postul a salvat-o pe Anca Sigartau
Anca Sigartau simtea ca viata ei este pe sfarsite si a decis sa tina post cu ocazia Craciunului, pentru a se simti mai impacata sufleteste. Ea a simtit ca trebuie sa faca asta si si-a amintit de sfaturile bunicii sale, care o invatase cum sa posteasca.

Pe 20 decembrie a mers la control, iar medicii au fost foarte uimiti cand au vazut ca tumora disparuse si Anca se afla in afara oricarui pericol. Actrita a simtit din prima ca aceasta minune s-a produs datorita postului si rugaciunilor sale, ca Dumnezeu i-a ascultat cererea.

“Am stiut despre acest post ca incepe pe 15 noiembrie, Postul Craciunului. Stiam de la bunica mea ca asa incepe postul. Asa am stiut eu ca vreau sa ma duc sa tin post, nu am spus la nimeni. Nu a fost un regim alimentar. Am tinut si eu cum am putut.

Eu stiam ca mor, nu mai am de trait. L-am tinut sa ma pregatesc mai mult. Stiam ca nu mai am foarte mult. Stiam ca sunt lucruri, raul ala pe care nu il vrei si il faci. Pe 20 decembrie cand am fost la control doctorul a spus “Unde este tumora? Ce ai facut?”. Nu mai exista o tumora. A fost intr-adevar o minune”, a relatat, la Antena 3, Anca Sigartau.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

GEORGI  | #52605
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005284 (s)