News Flash:

Medicii au aflat de ce s-a stins Alexandra Sauciuc înainte de nuntă. Ce spun rezultatele autopsiei

23 August 2022
1984 Vizualizari | 0 Comentarii
Medicii au aflat de ce s a stins Alexandra Sauciuc

Medicii legiști au stabilit rezultatele preliminare ale autopsiei efectuate în cazul Alexandrei Sauciuc, tânăra însărcinată care a murit chiar înainte de nuntă.

Potrivit concluziilor preliminare, decesul femeii de 24 de ani, însărcinată în 8 luni ar fi putut fi cauzat de un cumul de factori: afecțiunile cardiace, o afectare pulmonară, sarcina avansată.

Medicii au aflat de ce s-a stins Alexandra Sauciuc înainte de nuntă

Probele recoltate în cadrul autopsiei dispuse în cadrul dosarului penal deschis de polițiști și analizele de laborator vor arăta cu certitudine cauzele morții.

Principala cauză a morții este în acest moment un stop cardio-respirator, cu patologie cardiacă preexistentă, probleme cardiace anterioare, care au necesitat și montarea a două stent-uri, scrie Antena 3.

Alexandra Sauciuc se externase la cerere, în data de 2 august 2022 din spitalul unde fusese internată, fiind diagnosticată cu Covid-19.

În ciuda faptului că finalizase tratamentul pentru infecția cu noul coronavirus, tânăra avea plămânii afectați de boală. Potrivit aceleiași surse, pe acest fond, s-a suprapus o nouă răceală, care se pare că a agravat problemele cardiace.

Toate aceste probleme de sănătate s-au adăugat pe fonsul unei sarcini avansate.

A murit înainte de a fi mireasă

Tânăra a început să se simtă rău în seara de vineri, 19 august, în jurul orei 21.30, cu o zi înainte de nuntă. Logodnicul Alexandrei a urcat-o în mașină și a plecat către Spitalul Orășenesc Gura Humorului.

Deși s-au întâlnit pe drum cu ambulanța, starea tinerei s-a decompensat foarte rapid, intrând în stop cardio-respirator. Alexandra a fost în cele din urmă transferată către UPU Suceava, unde medicii au făcut eforturi pentru a-i salva copilul nenăscut.

Din nefericire medicii de la SJU Suceava nu au reușit să o salveze nici pe tânără și nici copilul, ambii fiind pronunțați decedați în jurul miezului nopții.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ancheta este coordonată la nivel procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005991 (s)