News Flash:

Ce spune mama Geta despre iubita lui Iancu „Esti o fata foarte…”  

23 August 2022
2423 Vizualizari | 0 Comentarii
iubita sterp


Iancu Sterp si noua sa iubita merg doar cu dreptul in relatie! Tanarul a decis ca este momentul ca mama Geta sa o cunoasca oficial pe fata care i-a furat inima. Astfel ca cei doi indragostiti i-au facut o vizita! Iata cum a decurs intalnirea!

Mama Geta, prima intalnire cu noua iubita a lui Iancu
Iancu Sterp pare sa fi renuntat la relatiile pasagere si s-a hotarat sa- fie devotat total noii sale iubite, Denisa. Dupa ce si-a oficializat relatia in mediul online, Iancu a anuntat ca si-a dus iubita acasa, la mama Geta. Tanara a fost foarte bine primita in sanul familiei, iar soacra ei are numai cuvinte de lauda: „Esti o fata foarte frumoasa!”, a spus mama Geta despre viitoarea nora.


Cine este Geta, mama lui Culita Sterp. De ce s-a despartit de tatal copiilor

Cine este Geta, mama lui Culita Sterp. Femeia are patru copii, doi baieti si doua fete: pe Culita si Iancu, Ileana si Geta. Mama Geta, asa cum este cunoscuta si de public, este o fire foarte sincera, amuzanta, careia ii place sa spuna lucrurilor pe nume, atunci cand are ocazia. Iata cu ce se ocupa mama Geta!

Mama Geta, asa cum este cunoscuta pe internet, a ajuns sa fie foarte apreciata si urmarita, in mediul online, datorita faptului ca cei doi fii ai ei sunt celebri in showbiz. Culita Sterp este foarte cunoscut, pe plan muzical, iar Iancu a intrat in atentia publicului dupa ce a aparut la Puterea Dragostei.

Ulterior, mama Geta a inceput sa fie din ce in ce mai activa pe internet. Si-a facut cont de Instagram si de TikTok, a inceput sa fie prezenta in videoclipurile si vlogurile copiilor ei. Prin aceste lucruri, femeia a demonstrat ca este modesta si onesta, fapt pentru care multi oameni o urmaresc si o apreciaza.

Mama Geta se ocupa de afacerea familiei, unde magazin pe care-l au si unde ea vinde marfa. De altfel, acestia au si o ferma de animale, de care se ocupa in mare parte Geta, fiica cea mica a mamei Geta. Acestea sunt foarte modeste, oneste, simple si nu baga in seama vorbele rautaciosilor de pe internet. Asta pentru ca pe langa mesajele frumoase pe care Mama Geta le primeste, se mai gaseste cate un rautacios, care sa-i trimita un mesaj sau comentariu urat. Dupa cum spunea, la un moment dat, mama fratilor Sterp, pe TikTok mai primeste comentarii rautacioase. In rest, oamenii o apreciaza si o iubesc tare mult pentru ceea ce este ca persoana.

Mama Geta este despartita de tatal copiilor ei. Cei doi nu-si vorbesc de ani buni, de cand barbatul ar fi plecat de acasa si ar fi lasat-o cu cei patru copii. Acesta s-ar fi recasatorit cu o alta femeie intre timp. Mama Geta sustinea ca nu-l va ierta pentru greselile pe care fostul ei partener i le-a facut de-a lungul anilor.

Ce spunea Mama Geta despre fostul sot
Mama Geta spunea, acum multa vreme, ca poate ar putea sa-l ierte pe fostul ei sot, doar de dragul copiilor. Totusi, aceasta sutine ca barbatul avea o singura patima: nu a alcoolului, nu a fumatului, ci a femeilor.

„Poate o sa radeti de mine, dar eu stiu ca, in adancul sufletului meu, tot pe mine ma iubeste. Inca il mai astept, fiindca e tatal copiilor mei. Si nu a fost un tata rau. Nu a fumat, nu a baut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori sa fie o boala mai grea decat betia sau nebunia, mai ales daca te loveste la varsta a doua, cum se spune‘, spunea, pentru impact.ro, mama fratilor Sterp.

Galerie Foto

iancu_sterp_1024x1024
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006063 (s)