News Flash:

A murit tatal lui Razvan Ciobanu. Tatal si fiul s-au intalnit in ceruri

23 August 2022
1061 Vizualizari | 0 Comentarii
tatal lui Razvan Ciobanu


A murit tatal lui Razvan Ciobanu, regretatul creator de moda care s-a stins din viata in urma unui accident rutier petrecut in judetul Constanta. La trei ani distanta de la trecerea in nefiinta a lui Razvan Ciobanu, a decedat si tatal lui. Cei doi se vor intalni, de acum, in cer, dupa cum au spus cei care au aflat vestea trista.

S-a stins din viata tatal lui Razvan Ciobanu
Familia lui Razvan Ciobanu este din nou indoliata, de data aceasta dupa pierderea tatalui creatorului de moda. Potrivit informatiilor aparute in spatiul public, barbatul se confrunta cu probleme de sanatate si fusese operat la inima. Vestea cu privire la trecerea in nefiinta a acestuia a fost data pe pagina de socializare a pensiunii de la munte pe care o detin parintii regretatului creator de moda. Acolo a fost publicata poza cu tatal lui Razvan Ciobanu si mesajul: Drum lin spre stele!

Trei ani au trecut de la moartea lui Razvan Ciobanu. Creatorul de moda s-a stins din viata pe 29 aprilie 2019, in urma unui accident rutier petrecut in localitatea Sacele din Constanta. Oamenii legii au stabilit ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei conducatorului auto, care rula cu o viteza foarte mare, astfel pierzand controlul volanului la intrarea in comuna Sacele.

Razvan Ciobanu a fost inmormantat pe 2 mai 2019 la Cimitirul Progresul din Bucuresti.

Cum era Razvan Ciobanu in copilariei. Marturisiri emotionante
Intr-un interviu mai vechi, mama lui Razvan Ciobanu povestea cum era fiul ei in anii copilariei. Potrivit spuselor sale, lui ii placea foarte mult sa deseneze pantofi, genti, palarii, si toata casa era plina de hartii cu desenele sale. Adora parfumurile si le facea papusilor rochii din capotul mamei sale.

Mama lui Razvan Ciobanu isi aminteste ca, pe cand acesta avea 2 ani, nu vorbea bine, dar desena foarte bine si ii spune des ca o iubeste.

„Cand intrai la noi, mirosea a parfum, facea baie in fiecare zi in parfum. Tot timpul imi spunea:«Te iubesc, mami, te iubesc, mami!» si imi pupa mainile. Indiferent ce boacana facea, uitam”, spunea mama lui Razvan Ciobanu.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005898 (s)