News Flash:

Unde isi pot lua fanii adio de la Nosfe. Satra Benz a anuntat unde a fost depus trupul neinsufletit al rapperului: „Pentru cine vrea sa...”

17 Octombrie 2022
317 Vizualizari | 0 Comentarii
311735484 699621898195365 1516114116103906668 n

Anuntul ca Nosfe s-a stins din viata la varsta de 37 ani a socat intreaga tara. Satra Benz a anuntat unde a fost depus trupul neinsufletit al rapperului. Iata unde iti poti lua adio de la cantaret, inainte de a fi condus pe ultimul drum. De-a lungul timpului, artistul a reusit sa le aduca bucurie in suflete oamenilor cu piesele lui, insa acestea vor ramane numai o amintire.

Nosfe, unul dintre cei mai apreciati rapperi din tara noastra, a murit ieri noaptea. Aceasta veste a adus tristete in lumea muzicii din Romania. Satra Benz a anuntat pe retelele de socializare unde trebuie sa mearga cei ce vor sa isi ia adio de la regretatul artist.

Satra Benz a anuntat unde isi pot lua fanii adio de la Nosfe
Fanii care doresc sa isi ia adio de la Nosfe pana ca artistul sa fie condus pe ultimul drum trebuie sa mearga astazi, de la ora 14:30, la Biserica Izvorul Tamaduirii, Dumbraveni. De asemenea, Satra Benz a anuntat ca slujba de maine va avea loc tot acolo, incepand cu ora 13:00.

Nosfe a avut fani peste tot in tara si era foarte apreciat in randul tinerilor. Astazi si maine, toti cei ce l-au sustinut si nu numai pot merge sa il vada pentru artist pentru ultima oara.

„Pentru cine vrea sa isi ia ramas bun de la Nosfe. Astazi, de la ora 14:30, Biserica Izvorul Tamaduirii, Dumbraveni, strada Dealul Bisericii nr. 54 A, iar maine, slujba, tot acolo, de la orele 13:00”, a scris Satra Benz pe InstaStory.

Rapperul a lasat in urma o sotie si o fetita
Nosfe nu numai ca se bucura de o cariera frumoasa in muzica, ci si de o familie implinita. Din pacate, fetita lui va fi nevoita sa creasca fara tatal ei. Artistul era un sot si un tata exemplar, foarte grijuliu si atent cu cei dragi, dar si cu fanii.

Rapperul a fost mereu apropiat de public si a reusit sa primeasca aprecieri si din partea tinerilor. Cantaretul a facut mereu show pe scena, singur, dar si cu trupa Satra Benz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005119 (s)