News Flash:

Cea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibili - Detalii de care trebuie să ții cont în achiziționarea acesteia

10 Octombrie 2022
348 Vizualizari | 0 Comentarii
pasta de dinti pentru dinti sensibili bzt

Dacă aveți dinți sensibili, știți cât de dureros și iritant poate fi. S-ar putea chiar să vă simțiți jenat să vă arătați albul perlat celorlalți din cauza durerii sau a disconfortului pe care îl pot provoca dinții sensibili. A avea dinți sensibili este o afecțiune care afectează multe persoane, în special pe cele cu diete acide sau condimentate. Este posibil să nu puteți preveni să aveți dinți sensibili, dar puteți lua măsuri pentru a gestiona această afecțiune.

Există o varietate de modalități de a gestiona dinții sensibili, inclusiv prin utilizarea produselor potrivite. De exemplu, utilizarea unei paste de dinți adecvate pentru dinți sensibili poate contribui în mare măsură la ameliorarea durerii și disconfortului provocat de dinții sensibili. În acest articol, vom vorbi despre cea mai bună pastă de dinți pentru dinți sensibili, precum și despre beneficiile și alternativele sale în cazul în care pasta de dinți obișnuită nu funcționează pentru tine. Să începem!

Pastă de dinți cu fluor pentru dinți sensibili - Cea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibili

Dacă vă place să folosiți o pastă de dinți cu fluor pentru dinți sensibili, va trebui să fiți atenți la tipul de fluor folosit. Există două tipuri de fluorură folosite în pasta de dinți - fluorura staniu și fluorura de sodiu. Fluorura de sodiu este tipul de fluorură utilizat în majoritatea pastelor de dinți, în timp ce fluorura staniolică se găsește de obicei în pastele de dinți fără fluorură de înaltă calitate. Dacă aveți dinți sensibili, veți dori să evitați utilizarea pastei de dinți cu fluorură de sodiu, deoarece poate fi foarte dură pentru dinți. Fluorura stanoasă este mai blândă și oferă același grad de protecție ca și fluorura de sodiu. Se găsește adesea în pastele de dinți speciale concepute pentru dinții sensibili. Dacă aveți dinți sensibili, ar trebui să căutați o pastă de dinți care conține fluorură stanoasă pentru a obține cea mai bună protecție împotriva cariilor și a cariilor dentare, reducând în același timp iritația.

Pasta de dinți cu beneficii naturale pentru dinți sensibili

Pasta de dinți cu ingrediente naturale vă poate oferi aceleași beneficii ca și pasta de dinți tradițională. Căutați pastă de dinți cu ingrediente naturale care sunt special concepute pentru dinții sensibili, cum ar fi pasta de dinți de albire cu ingrediente naturale sau pasta de dinți de protecție împotriva sensibilității cu ingrediente naturale. Unele dintre cele mai comune ingrediente pe care le veți găsi în pasta de dinți naturală includ bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu, aloe vera, mentol, ulei de mentă și multe altele. Spre deosebire de pasta de dinți tradițională, aceste varietăți nu conțin de obicei SLS, parabeni sau alte substanțe chimice dure care pot irita dinții sensibili.

Folosiți o apă de gură pentru dinți sensibili

Folosirea regulată a unei ape de gură va fi foarte utilă pentru persoanele cu dinți sensibili. Puteți folosi o apă de gură cu o formulă neabrazivă. De asemenea, puteți încerca o apă de gură care conține ingrediente naturale, cum ar fi aloe vera, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de sodiu și xilitol. Aceste ingrediente ajută la combaterea bacteriilor și la prevenirea cariilor dentare.

Dacă aveți dinți sensibili, poate fi dificil să găsiți tipul potrivit de pastă de dinți. Unele produse pot înrăutăți problema, în timp ce altele o pot ajuta. Piața este saturată de diferite mărci care pretind că produsul lor este cel mai bun.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006504 (s)