News Flash:

Cum sa iti optimizezi strategia pre-flop la Poker

12 Octombrie 2022
337 Vizualizari | 0 Comentarii
1 strategie pre flop poker

Strategia de joc în Poker are probabil mii de fețe și variante. Dacă întrebi 20 de jucători despre care este cea mai bună strategie de Poker, probabil vei primi 20 de răspunsuri diferite. Așadar, majoritatea jucătorilor aleg să joace jocul de Poker așa cum consideră mai bine de cuviință sperând că vor avea un avantaj considerabil în fața adversarilor lor. Noi suntem îndrăzneți și vom duce această problemă la un nivel și mai complex, vorbind de strategii dedicate momentului de pre-flop. Spre uimirea ta, dar și a majorității jucătorilor, pre-flopul este un moment extrem de important din runda de Poker, așa că haide să clarificăm împreună cum poți perfecționa acest moment.

Tipuri de mâini la Poker

Ceea ce ar trebui să înțelegi dacă nu ai suficientă experiență la jocurile de Poker este că adversarul tău va fi mereu curios să afle care este stilul tău de joc încercând să prezică ce decizii vei lua. Spre deosebire de strategiile care îți spun cum sa faci bani din pariuri sportive, pokerul este un joc mult mai delicat, plin de evenimente importante și decizii care trebuie luate în baza unor deducții gândite foarte bine. Aici intervine momentul de pre-flop când singurul lucru pe care îl poți face pentru a avea o rundă bună este să calculezi foarte bine ce șanse ai având în vedere cărțile din mână, dar și capacitatea de înțelegere a adversarilor, până în momentul decizional.

Pentru a lua o decizie bună cu privire la pre-flop și strategia ce trebuie aplicată într-un moment de pre-flop, trebuie să știi că cele două cărți pe care le ai în mână în momentul pre-flop dictează atât șansele de reușită, dar și deciziile care vor trebui luate până la finalul rundei. În funcție de blind-uri, deciziile celorlalți jucători și pariurile care ți se cer, trebuie să cântărești destul de bine ce mâini crezi că vei putea construi cu flop-ul. Dacă nu cunoști toate combinațiile de cărți și mâinile posibile, nu vei putea estima corect șansele de câștig. Pentru a clarifica și acest lucru, iată care sunt mâinile ce pot fi obținute în urma unui flop, având în vedere că împreună cu acesta, ai practic 5 cărți ce pot fi folosite.

Chintă roială, chintă de culoare, careu, full, culoare, chintă, 3 cărți, două perechi, o pereche, carte mare. Acestea sunt mâinile posibile în Poker, ordonate în funcție de importanță. Chinta roială va fi mereu câștigătoare, în timp ce o pereche direct primită în mână este și ea destul de importantă. Deciziile pe care le iei cu privire la flop sau pre-flop trebuie să înceapă chiar din primele secunde ale rundei. Dacă ești big-blind, trebuie să iei în considerare faptul că riști să pierzi o anumită sumă de bani fără ca măcar să joci mâna. Dar cu siguranță cel mai important lucru este ce mână ai în pre-flop.

Cele mai bune mâini pre-flop

Astfel ajungem la a vorbi despre care sunt cele mai importante mâini pe care le-ai putea avea în pre-flop, poate unul dintre cele mai importante momente ale unei mâini de Poker. Atunci când te joci poker într-un turneu, cu prietenii sau chiar online într-un regim ceva mai rapid, este important să iei decizii cât mai bune în pre-flop. Acestea oferă și informații despre stilul tău de joc, dar îți dictează și modul de joc al adversarilor tăi. Cu cât ești mai pregătit pentru pre-flop, cu atât vei fi mai capabil să câștigi runde de Poker într-un regim cât mai constant.

Iată care sunt câteva dintre cele mai bune exemple de cărți pe care le vei putea primi chiar din pre-flop. Adică sunt cele două cărți pe care dealer-ul ți le acordă ție, personal. AK, AQ, AJ, KQ. Practic, acestea sunt cele mai bune mâini deoarece reprezintă combinații între cele mai mari cărți din joc. Cu cât cărțile din mână sunt mai mari, cu atât combinațiile potențiale pe care le vei realiza sunt și ele la rândul lor mai mari. pe lângă aceste combinații de cărți, perechile de AA, KK, QQ, JJ sau 10-10 sunt și ele mai mult decât potrivite pentru o mână cu potențial foarte mare de câștig. Nu oricine se poate bucura de un început de rundă atât de productiv având în vedere că perechile sunt oricum rare, dar în momentul în care primești o pereche mare, ai șanse foarte mari să învingi adversarii.

Strategiile pre-flop

Strategiile cu stil de joc rapid sunt extrem de eficiente pentru momentele cheie din pre-flop când jucătorii începători tind să fie foarte reticenți. Dacă joci într-un turneu de Poker, cei mai mulți jucători nu au foarte multă experiență și vor încerca să păstreze pentru cât mai mult timp chipsurile. Astfel, dacă joci rapid și agresiv, aceștia vor fi intimidați și forțați să conserve pentru cât mai mult timp chipsurile. Vor da fold și te vor încărca pe tine cu chipsuri.

Momentele cheie din pre-flop sunt foarte importante și pentru momentele în care trebuie să afli cât mai multe informații despre adversarii tăi. Aceștia pot divulga foarte multe detalii despre stilul lor de joc doar în baza deciziilor pe care le iau atunci când sunt puși în situația de a lua decizii chiar în momentul unui pre-flop. Să triplezi un big-blind poate fi una dintre acele strategii valoroase despre care vei învăța că sunt destul de importante având în vedere că te ajută să îți cunoști adversarul. Nu te speria să pariezi agresiv dacă asta te ajută pe termen lung.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre micile trucuri pe care le poți aplica pentru a avea o strategie cu impact mult mai pozitiv în pre-flop. Mâna de Poker se câștiga din prima secundă, nu din ultima.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006273 (s)