News Flash:

Un vagon a luat foc in Gara de Nord din Timisoara. Pompierii au intervenit rapid

17 Martie 2014
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
Alertă in Gara de Nord din Timișoara, după ce un vagon dezafectat a luat foc. Iniţial pompierii au crezut că vagonul se află langă o garnitură de cisterne pline cu combustibil şi s-au chinuit să le mute de teama unei posibile explozii, dar ulterior, după ce au stins incendiul, au aflat că erau de fapt… goale.

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale ISU Banat, iar pompierii au avut nevoie de aproape două ore pentru a stinge flăcările.

Cum pe liniile de lângă vagonul dezafectat se afla o garnitură de cisterne, iar pompierii aflaseră de reprezentanţii CFR din gară că în interior ar fi combustibil s-au chinuit să aducă un alt tren pentru a împinge cisternele din zona în care izbucnise incendiului, de teama unei posibile explozii. Ulterior, după ce au stins flăcările, au aflat că cisternele respective erau de fapt goale.

Autoritățile spun că probabil oamenii străzii care își fac veacul prin zona Gării de Nord au aprins focul pentru a se încălzi, iar focul a scăpat de sub control.

În timpul incendiului, în Gara de Nord se aflau foarte puțini oameni. Aceștia nu au fost evacuați, iar traficul feroviar nu a fost afectat. Tion.ro


isu banat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 33 queries | Mysql time :0.040848 (s)