News Flash:

Un tanar de 20 de ani din Timis a murit de Covid-19. Era nevaccinat

23 Septembrie 2021
484 Vizualizari | 0 Comentarii
covid

113 decese au fost raportate in ultimele 24 de ore de autoritatile nationale, printre acestea si cel al unui tanar de 20 de ani din Timis. Adolescentul nu era vaccinat.
 
 
113 decese provocate de Covid-19 sunt raportate joi de autoritatile nationale, printre acestea Grupul de Comunicare Strategica precizand si decesul unui barbat de 20 de ani din Timis.

Din primele informatii, acesta s-a prezentat la spitalul modular de pe stadionul CFR cu afectare pulmonara de 15%, insa boala a avansat. Tanarul nu era vaccinat si nu avea boli asociate.

„Intr-adevar, tanarul de 20 de ani a fost internat pe 7 septembrie la spital cu afectare pulmonara de 15%, iar pe 10 septembrie, la repetarea investigatiilor la Computerul Tomograf avea o afectare pulmonara de 50% si a fost transferat in sectia de ATI din structura modulara a Spitalului Militar. Nu figura cu alte boli in registrul de evidenta, intr-adevar era nevaccinat”, a declarat pentru Tion Cosmin Jian, purtatorul de cuvant al Spitalului Militar din Timisoara.

Despre valul IV, conducerea spitalului „Victor Babes” din Timisoara preciza ca este „valul celor nevaccinati”.

„Am mai spus-o si o repet, acest val IV de Covid-19, care ne va lovi cu forta, este valul nevaccinatilor. Aproape 98% dintre cei care vin in spital si au forme moderate sau severe de boala nu au fost imunizati. Cei cativa pacienti internati, vaccinati cu doza completa si care au o forma medie de boala, deci nu severa, au o imunitate scazuta din cauza unor comorbiditati, de exemplu neoplazii sau alte afectiuni foarte grave, iar vaccinul nu isi face in totalitate efectul. In acelasi timp avem foarte multi pacienti cu Covid 19 tineri, bineinteles, nevaccinati”, spune Cristian Oancea, managerul spitalului „Victor Babes”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006123 (s)