News Flash:

Un Model de Top Pentru Modele de Top

11 Martie 2022
253 Vizualizari | 0 Comentarii
Gloria cel mai mare studio de videochat din bucuresti 1

Gloria Agency s-a remarcat de-a lungul timpului prin proiecte inovatoare care si-au pus amprenta in domeniul videochatului, schimband reguli si mentalitati. Cu o experienta deja de 20 de ani, echipa Gloria detine cunostinte vaste in domeniu, ceea ce i-a permis sa duca la cu totul alt nivel conceptul de chat, atat in Romania, cat si in afara tarii.

Asa cum aminteam in articolele trecute, Gloria este prima agentie din Romania care se extinde pe plan international cu un sediu in Miami, U.S. Insa, proiectele nu se opresc aici, iar anul acesta Gloria implementeaza conceptul de “Un model de TOP pentru modele de TOP” care vizeaza evolutia noilor modele prin training personalizat alaturi de un model de TOP.

Un model cu experienta va sti intotdeauna ce metode sa aplice pentru a ajuta un alt model sa atinga succesul. Acest proiect va incepe alaturi de Lana, model de TOP si imagine Gloria, care va renunta sa mai practice acest job si isi va canaliza intreaga atentie si energie catre dezvoltarea altor modele. Ea este un model care a crezut in echipa Gloria si care a ascultat cu mare atentie toate recomandarile oferite. Lana a ajuns in ultimii 2 ani la venituri constante de peste $10.000 pe perioada, iar in 2021 a castigat peste $300.000, adica o medie de peste $25.000 pe luna. Au fost, de asemenea, luni in care a castigat peste $40.000 si s-a situat de nenumarate ori in TOP 3 Jasmin.

Proiectul este destinat tuturor modelelor Gloria cel mai mare studio de videochat din Bucuresti care doresc sa ajunga modele de TOP. Acestea vor fi selectate cu mare atentie de catre managerul agentiei si de catre Lana si vor fi introduse intr-un program intensiv de training si de promovare, de care se va ocupa exclusiv Lana. In prima etapa a proiectului vor fi selectate 3 modele, iar trainingul se va intinde pe o perioada de 3 luni. Dupa o analiza detaliata a rezultatelor, echipa Gloria va veni cu noi propuneri si cu mai multe sanse pentru mai multe modele.

" Stiam de acest proiect de anul trecut, insa, nu am crezut ca eu o sa fiu aleasa pentru el. A venit intr-un moment in care chiar imi doream sa fac o schimbare si este potrivit ca in 2022 sa am aceasta provocare. Sunt sigura ca o sa fie un proiect de succes si promit ca o sa-mi dau tot interesul sa atingem imposibilul. Multumesc Gloria pentru aceasta oportunitate. Va iubesc!!!"  a spus Lana, fost model de Top la Gloria.

Anul 2022 reprezinta pentru Gloria un an al provocarilor, un an al inovatiilor, prin care suntem siguri ca vom atinge noi performante si vom cunoaste noi fatete ale succesului. Avem alaturi de noi o echipa profesionista care isi va da tot interesul pentru ca misiunea noastra de a ajuta modelele sa cunoasca independenta financiara, sa fie indeplinita.

Daca vrei sa devii si tu un model de TOP Gloria si sa iei parte la astfel de proiecte care te vor aduce mai aproape de viata pe care o visezi, nu ezita sa o contactezi pe Roxana, HR Managerul nostru, la numarul 0729.330.330.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie Foto

Gloria_cel_mai_mare_studio_de_videochat_din_bucuresti_2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006920 (s)