News Flash:

Un heliport pentru SMURD va fi amenajat intr-o zona centrala din Cluj

1 Septembrie 2017
986 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd
Primaria Cluj-Napoca si ISU Cluj au anuntat construirea unui heliport pe amplasamentului unei parcari din zona centrala a orasului, situata in imediata vecinatate a primariei, care va fi folosit pentru cazuri medicale de urgenta. 
"Suntem in discutii, exista un proiect preliminar de a face acest heliport deasupra parcajului primariei, dar trebuie sa luam in calcul toate aspectele referitoare la monumente istorice, referitoare la celelalte institutii care sunt in zona respectiva si au cladiri mai inalte. Vom face cateva amenajari la parcaj, va trebui construit un lift exterior", a declarat seful ISU Cluj, Ion Moldovan. 
La randul sau, primarul Emil Boc a spus ca primaria clujeana va suporta costurile necesare amenajarii heliportului. 
"Primaria si-a exprimat din primul moment acordul de a realiza un heliport, de a face investitia necesara. Speram ca toate avizele sa fie obtinute pentru a putea salva vieti pana cand se va realiza spitalul regional de urgenta", a mentionat Emil Boc. 
Cei doi au participat, alaturi de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat Raed Arafat, la darea in folosinta a doua motociclete de interventie rapida pentru SMURD. AGERPRE

emil boc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004592 (s)