News Flash:

BNR ii da replica lui Tudose: Declaratia premierului privind bancile este "neinspirata"

30 August 2017
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
tudose
Declaratia premierului Tudose privind bancile este "neispirata", este declaratia unui intelectual care nu are de-a face bancile, a declarat miercuri Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR.
Premierul Mihai Tudose a declarat ca a avut experiente neplacute cu bancile si ca refuza ca salariul sa-i fie pus pe card pentru ca banca sa nu beneficieze de comision la fiecare retragere.
"Personal, eu am avut niste experiente cu bancile. Am avut un cont in banca cu o suma minora, 500 de dolari, si dupa doi ani m-a sunat banca sa-mi spuna nu doar ca nu mai am am banii, ci ca mai trebuie sa mai dau eu 50 de dolari ca de fapt comisionul cu care au avut grija de ei, i-au pazit, i-au dus la toaleta noaptea sau le-au dat sa bea apa cand le era sete a mancat fondul si trebuie sa mai aduc si eu niste bani de acasa. Din momentul asta eu am zis «Iertati-ma, dar Terente era copil pe langa voi! Chiar era baiat bun»", a relatat Tudose.
El a spus ca indiferent de experienta sa personala, ca prim-ministru este indreptatit sa pun probleme legate de modul in care bancile isi prezinta situatia financiara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005185 (s)