News Flash:

45 de scoli din judetul Sibiu nu au autorizatie la incendiu. Ce spune ISU Sibiu

1 Septembrie 2017
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
scoala dumbrava 1
Elevii nu sunt in pericol in cele 45 de scoli din judetul Sibiu care nu au autorizatie la incendiu, a precizat prim-adjunctul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Lucian Trefas. 
"Faptul ca nu se detine autorizatia de securitate la incendiu, cel putin pentru unitatile de invatamant pe care le avem in judetul Sibiu fara autorizatie de securitate la incendiu, nu inseamna ca acele scoli reprezinta pericole pentru elevii care invata in respectivele spatii, inseamna doar ca sunt anumite masuri de intreprins pentru a ne adapta activitatea la prevederile normativelor", a declarat Lucian Trefas, intr-o conferinta de presa. 
O treime din unitatile scolare cu personalitate juridica din judet nu au autorizatie de securitate la incendiu, ceea ce inseamna 45 de scoli, potrivit unui raport al Inspectoratului Scolar Judetean. 
Cele mai multe unitati scolare cu personalitate juridica fara autorizatie de securitate la incendiu sunt in municipiul Sibiu. 
"La nivelul judetului Sibiu, in sistemul de invatamant judetean, functioneaza un numar de 314 de unitati scolare (cu personalitate juridica - 143 si structuri - 171). Din acestea, 98 unitati cu personalitate juridica poseda autorizatia de securitate la incendiu, 45 de unitati scolare cu P.J. neavand aceasta autorizatie, dupa cum urmeaza: 11 unitati scolare cu P.J. din municipiul Sibiu, patru unitati scolare cu P.J. din municipiul Medias, doua unitati scolare cu P.J. din Rasinari si cate o unitate scolara cu P.J. din Agnita, Avrig, Copsa Mica, Saliste, Talmaciu, Miercurea Sibiului, Tarnava, Atel, Bazna, Birghis, Bradeni, Dirlos, Gura Raului, Ighisu Nou, Laslea, Loamnes, Ludos, Marpod, Mihaileni, Mosna, Orlat, Rosia, Selimbar, Seica Mare, Sura Mica, Tilisca si Vurpar", se arata in raport. AGERPRES

elevii judetul sibiu sibiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005036 (s)