News Flash:

Klaus Iohannis reactioneaza dupa declaratia lui Liviu Dragnea despre zona Euro

30 August 2017
1556 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus johanis
Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca unii politicieni "nu au inteles foarte bine despre ce este vorba" in ceea ce priveste aderarea Romaniei la zona Euro, apreciind faptul ca ministrul Teodor Melescanu a "mentionat acest obiectiv".
"Aderarea Romaniei la zona Euro, atunci cand toate conditiile vor fi indeplinite, este un pas esential pentru intarirea rolului Romaniei la nivel european. Si, domnule ministru, mi-a placut ca ati mentionat acest obiectiv, chiar daca unii politicieni nu au inteles inca foarte bine despre ce este vorba. O sa ne straduim sa le explicam", i-a transmis presedintele Klaus Iohannis ministrului de Externe, Teodor Melescanu, in timpul discursului sustinut la Palatul Cotroceni, in fata ambasadorilor romani.
Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a precizat marti ca adoptarea monedei euro in 2022 reprezinta o dorinta fireasca, dar a subliniat faptul ca nu exista un demers guvernamental asumat in acest sens si ca nu se avanseaza termene doar de dragul de a le avansa.
Solicitat sa comenteze declaratiile ministrului de Externe, Teodor Melescanu, care a anuntat un termen pentru posibila adoptare a monedei euro in 2022 si intrebat daca este vorba de un proiect asumat, discutat, sau doar de o dorinta, Dragnea a raspuns: "E o dorinta, o dorinta fireasca". Mediafax.ro

melescanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006490 (s)