News Flash:

Cand se vor finaliza lucrarile la cele doua mari pasaje ale Timisoarei, Jiul si Popa Sapca? Ce spune primarul Robu

30 August 2017
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj jiul2 1
Cele doua pasaje mari ale Timisoarei, aflate in santiere de modernizari si extinderi, Jiul si Popa Sapca, nu vor mai fi inchise. Cel putin, nu pentru perioade care sa deranjeze traficul rutier prin ele, pentru ca au trecut perioadele critice, scrie ziuadevest.ro.
„La ambele pasaje s-au depasit etapele critice, suntem in linie dreapta, mai e nevoie doar de timp favorabil pentru ca lucrurile sa fie duse la finalul lor, sfarsit de septembrie, respectiv, de noiembrie. (…).
La Jiul incercam ca de inceperea scolii, 11 septembrie, sa dam in folosinta partial pasajul in noua lui configuratie, sa se circule pe cel putin cate o banda pe sens, iar la sfarsitul lui septembrie sa fie dat in folosinta integral. Acum sunt lucrari mai sensibile la retelele de degivrare, care continua sa se monteze; este nevoie de timp pentru consolidarea betonului special care se pune peste reteaua de incalzire. Sunt senzori care inregistreaza un anumit prag al temperaturii externe, moment in care se va declansa automat degivrarea”, spune Nicolae Robu.
La Popa Sapca au trecut deja toate trenurile la programul normal, dar cele mai grele operatii sunt cele care vizeaza utilitatile.

nicolae robu popa sapca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004834 (s)