News Flash:

Un barbat care intr-adevar vrea sa fie cu tine – va fi, fara scuze si pretexte. Inceteaza sa te mai minti!

2 Iulie 2018
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
barbat

Cat de multe scuze si explicatii nu ai gasi pentru un barbat, care nu depune prea mult efort sa te cucereasca, totusi, motivul principal de ce el nu este destul de insistent in ceea ce priveste o relatie cu tine, este ca el nu este interesat de tine.

Nu este din cauza caracterului sau timid. Nu este din cauza faptului ca se simte intimidat de independenta si puterea ta. Pur si simplu el nu te place indeajuns.

Totul se reduce la faptul simplu, ca barbatii iubesc vanatoarea. Ei adora sa isi urmareasca si sa cucereasca prada aleasa. Ei prefera sa fie initiatorii in relatie. De secole intregi, barbatii intotdeauna au fost urmaritori iar femeile – trofee. Asta e in sangele lor.

Asadar, atunci cand un barbat realizeaza ca ii este draga o femeie si vrea sa fie cu ea – el o va cuceri. El o va urmari. Fetele trebuie sa stie un secret! Un barbat iti poate spune mii de scuze si pretexte de ce el nu poate fi cu tine. El iti poate spune ca este supraincarcat la serviciu, ca are probleme in familie, bla bla bla. Toate aceste scuze nu au nici o importanta atunci cand el intalneste femeia, pe care o place cu adevarat.

Deci, daca iti pare ca barbatului tau nu ii pasa de tine, iata adevarul dur – lui chiar nu ii pasa! Barbatii sunt foarte simpli atunci cand vine momentul sa isi exprime emotiile. De obicei, nu lasa mesaje ascunse pe care tu sa le descifrezi. Atunci cand isi doresc ceva, ei merg si obtin asta. Ei nu se gandesc prea mult si cu siguranta nu cauta scuze pentru asta.

Fii femeia puternica care esti si pleaca de la barbatul, care te face sa te intrebi de ce mai esti cu el. Nu urmari barbatul, care nu este interesat de tine. Lasa-l sa plece.

Pentru ca un barbat adevarat, barbatul caruia ii pasa de tine te va cuceri si nu va renunta la tine, orice nu ai face. Va cauta cum sa te surprinda si cum sa iti arate, cat de mult te iubeste.
El niciodata nu va risca sa te piarda. Te va inspira, iti va face complimente si nu va juca cu sentimentele tale.

Vei fi o prioritate pentru el!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007083 (s)