News Flash:

O tanara din Italia a fost condamnata la inchisoare dupa ce a scris pe Facebook ca romanii miros urat

29 Iunie 2018
839 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara

O tanara de 19 ani din Italia a fost condamnata la patru luni de inchisoare dupa ce a jignit poporul roman pe pagina sa de Facebook.

In urma cu patru ani, Michela Bartolotta, a reusit sa indigneze comunitatile de straini din Padova, fiind acuzata de distribuirea unor idei de ura rasiala si etnica, relateaza Corriere dela Sera.

“Eu si poporul roman nu ne vom intelege bine niciodata, printre cur*e fara rusine, ingrijitoare in depresie si alte elemente urat mirositoare, necivilizate si needucate. Pana la urma tot va extermin”, a scris atunci tanara pe reteaua de socializare.

Acest mesaj i-a adus tinerei o condamnare de patru luni de inchisoare.

Ulterior, mesajul a fost setrs, iar tanara, care a castigat mai multe concursuri de frumusete, a incercat sa se justifice, afirmand ca a fost o reactie cauzata de stresul cotidian.

Nici scuzele afisate pe vitrina magazinului in care lucra, nici evenimentele organizate pentru persoanele de nationalitate romana nu au schimbat decizia judecatorului.

Mai mult, tatal tinerei si-a cerut scuze prin intermediul presei locale din Padova si a anuntat ca la firma pe care o detine angajeaza 10 straini.
Sentinta a fost data dupa patru ani de catre Tribunalul din Padova, pe baza unei legi din anul 1993.

Acum si cei care au apreciat postarea xenofoba risca sa fie penalizati de autoritati.

Sursa foto: Facebook

SURSA: unica.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005641 (s)