News Flash:

A murit barbatul din cauza mirosului caruia un avion a aterizat de urgenta. Afectiunea de care suferea

28 Iunie 2018
872 Vizualizari | 0 Comentarii
rock

Un zbor al companiei aeriene Transavia a fost nevoit sa aterizeze de urgenta luna trecuta din cauza mirosului corporal al unui pasager, despre care s-a aflat ca era muzicianul rock rus Andrey Suchilin.
Mai multor persoane li s-a facut rau la bordul aeronavei, care decolase pe 29 mai de pe aeroportul Schiphol din Olanda, din cauza mirosului din cabina, care provenea de la barbatul rus. „Parea ca nu s-a spalat de cateva saptamani”, a declarat un pasager belgian aflat in avion.

Barbatul a murit, iar acum a iesit la iveala cauza mirosului. Suchilin, in varsta de 58 de ani, suferea de necrozarea tesuturilor in urma unei infectii dezvoltate pe cand se afla in vacanta in Insulele Canare, potrivit FOX News.

Sotia muzicianului, Lidia, a scris pe Facebook ca barbatul a mers la doctor inainte de a pleca din Spania, dar ca medicii i-au dat asigurari ca totul este in regula, fiind vorba de o infectie usoara.
Starea barbatului s-a inrautatit la Amsterdam. Avionul in care se afla, un Boeing 737, a aterizat de urgenta in Faro, Portugalia, iar Suchilin a fost preluat de o echipa medicala. Dupa aceea, muzicianul a intrat in coma. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006557 (s)