News Flash:

Aceste randuri te vor convinge, ca cea mai placuta metoda de a scapa de depresie este cea ,,geografica”!

29 Iunie 2018
824 Vizualizari | 0 Comentarii
rand

Sa pleci sau sa nu pleci?

Sa pleci. Cu siguranta. Chiar daca nu ai destui bani, chiar daca nu ai timp – e mai bine sa pornesti intr-o calatorie. Este o asa-numita ,,metoda geografica” de a lupta cu depresia si durerea. Aceasta ajuta excelent – deja peste 2 zile de cand ajungi in ,,alt loc” simptomele depresiei incep sa dispara, chiar si dupa o pierdere dureroasa. Dupa 2 zile de calatorie si de aflare intr-un loc nou 89% de oameni se simt mult mai bine, atat moral, cat si fizic. Si cu 20% scade riscul unui atac de cord – chiar si datorita unei calatorii de scurta durata.

In timpul calatoriilor si deplasarilor are loc o reinnoire in neuronii creierului, se uita ce a fost rau, se adauga impresii noi si frumoase. Asa ca vorba ceea ,,nu poti fugi de tine insuti” se refera la altceva. Chiar poti fugi de boli si moarte prematura. Iar o calatorie impreuna cu oamenii apropiati este si mai vindecatoare – cercetatorii au masurat si calculat totul. Asadar ,,metoda geografica” trebuie pusa in aplicare, in acea masura in care finantele si timpul iti permit. Uneori sunt deajuns si doua zile, pentru a-ti imbunatati starea. Dar totusi ar fi mai bine daca perioada ar fi mai lunga. Greutatile si neajunsurile calatoriei se vor uita, iar impresiile vor ramane cu tine pentru intreaga viata.

Dorinta de a-ti schimba locul nu este o pofta simpla, si nici bani aruncati in vant, este o investitie in sanatatea ta, psihica si fizica. ,,Metoda geografica” este folosita in cazurile de tratare a depresiilor severe, nevroze, unele dependente – chiar si in cazul alcoolismului ajuta… Si este o metoda placuta! Antidepresivele te costa mult mai scump. Asadar se merita sa pleci.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009706 (s)