News Flash:

Beat și fără permis la volan

Un bărbat de 37 de ani provocat un accident în Sacoșul Mare, fiind reținut ulterior de polițiștii din Lugoj

4 Decembrie 2023
136 Vizualizari | 0 Comentarii


Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost reținut de către polițiștii din Lugoj după ce a provocat un accident, conducând fără permis, sub influența alcoolului și cu un vehicul neînmatriculat.

Evenimentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ora 03:30, când bărbatul a preluat controlul volanului, deși consumase alcool, pornind pe DJ592. În localitatea Sacoșul Mare, acesta a părăsit carosabilul, intrând în coliziune cu un podeț și oprindu-se în gardul unei locuințe.

Autoritățile au intervenit prompt la fața locului, inițiind procedurile de verificare. S-a constatat că șoferul nu deținea permis de conducere, iar autovehiculul nu avea plăcuțe de înmatriculare.

De asemenea, bărbatul a fost supus testului cu aparatul specific, rezultând o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma probatoriului administrat, la data de 03.12.2023, bărbatul de 37 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, precum și conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat IPJ Timiș.

Bărbatul a fost arestat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007288 (s)