News Flash:

Un avion cu 220 de pasageri la bord a aterizat de urgenta din cauza mirosului „de picioare nespalate” din cabina

1 August 2018
885 Vizualizari | 0 Comentarii
hazmat

Un avion al companiei Spirit Airlines, care zbura pe ruta New York - Fort Lauderdale, a aterizat de urgenta dupa ce mai multi pasageri s-au plans din cauza mirosului puternic din cabina, descris ca fiind „de picioare nespalate”.
Unii pasageri au acuzat arsuri in zona pieptului si pe gat din cauza mirosului. Dupa aterizare, o echipa HAZMAT a cercetat aeronava dar nu a descoperit sursa mirosului. Avionul avea la bord 220 de persoane, iar cateva au fost transportate la spital.

Spirit Airlines a anuntat ca va investiga in continuare incidentul pentru a vedea ce a provocat mirosul. Potrivit AOL, nu este exclus ca acesta sa fi fost provocat chiar de picioarele nespalate ale unui pasager.

In luna mai a acestui an, un alt avion, apartinand companiei Transavia, a aterizat de urgenta din cauza unui pasager care mirosea ingrozitor. Mai multe persoane de la bord au avut stari de lesin si voma. Ulterior, barbatul a murit si s-a aflat ca suferea de necrozarea tesuturilor in urma unei infectii dezvoltate pe cand se afla in vacanta in Insulele Canare.
 


spirit airlines lauderdale hazmat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006660 (s)