News Flash:

Incident surprinzător

Un autobuz vechi din Timișoara a luat foc pe strada Gheorghe Dima

11 Octombrie 2023
144 Vizualizari | 0 Comentarii


Un autobuz mai vechi din Timișoara a izbucnit în flăcări marți seara, pe strada Gheorghe Dima, în apropiere de Piața 700. Șoferul autobuzului a fost primul care a observat focul și a intervenit imediat cu un extinctor pentru a-l stinge, dar a solicitat, totodată, intervenția pompierilor. În timpul incidentului, aproximativ 40 de persoane aflate în autobuz s-au autoevacuat în siguranță, nefiind raportate victime.

„La fața locului s au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara cu două autospeciale de stingere. Incendiul s-a manifestat la nivelul compartimentului motor și a fost lichidat în scurt timp”, a declarat ISU Timiș.

Autobuzul implicat în incident este unul din flota de autobuze metropolitane, model M44, care deservesc ruta dintre Timișoara și Dudeștii Noi. În urma evenimentului, pasagerii au trebuit să aștepte sosirea următoarei curse. Autobuzul a fost dus înapoi la depou, unde angajații Societății de Transport Public Timișoara (STPT) vor investiga cu atenție circumstanțele care au dus la izbucnirea incendiului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004856 (s)