News Flash:

Un adevarat arsenal de lupta ridicat de la mai multi romi din Lugoj, dupa perchezitii

19 Octombrie 2017
962 Vizualizari | 0 Comentarii
arsenal
Politistii din judetul Timis au ridicat, miercuri, un pistol, cutite, sabii, macete si bijuterii de la mai multe persoane de etnie roma din orasul Lugoj, in urma unor perchezitii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat de presa transmis de Inspectoratul Judetean de Politie Timis, miercuri au fost efectuate 12 perchezitii la locuintele unor persoane din orasul Lugoj.
Activitatile au fost desfasurate de politistii Directiei de Investigatii Criminale si ai Serviciului de Investigatii Criminale din Timis, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din Politia Romana, sub coordonarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in cadrul unui dosar penal privind savarsirea infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, uzul de arma si santaj.
In urma perchezitiilor, politistii au ridicat un pistol tip airsoft, cutite, sabii, macete, precum si mai multe bijuterii.
In total, 13 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, pentru audieri.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, perchezitiile au fost efectuate la mai multe familii de romi din orasul Lugoj care, in aceasta vara, au fost implicate in mai multe scandaluri.
Mai multe focuri de arma au fost trase, in data de 22 august, asupra unei masini parcate pe o strada din Lugoj, in apropierea careia se aflau mai multe persoane, in urma unui conflict izbucnit intre doua familii de romi.
De asemenea, si in data de 18 august au fost trase focuri de arma in poarta unei locuinte din Lugoj, in urma unui scandal pornit intre doua familii de romi din cauza unei presupuse taxe de protectie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008804 (s)