News Flash:

Educatoarea din Vrancea, filmata anul trecut in timp ce lovea copiii in clasa, internata la psihiatrie la cererea instantei

17 Octombrie 2017
880 Vizualizari | 0 Comentarii
educatn1
Judecatoria Focsani a decis ca Mihaiela Ciornea, educatoarea filmata anul trecut, in timp ce ii lovea pe cei mici si tipa la ei, sa fie internata intr-o unitate sanitara de specialitate, transmite corespondentul Mediafax.
Mihaiela Ciornea, educatoare la o gradinita din satul Poiana, comuna Vrancioaia, judetul Vrancea, a fost trimisa in judecata in luna ianuarie, pentru purtare abuziva.
La ultimul termen, Judecatoria Focsani a stabilit ca urmatoarea infatisare sa aiba loc pe 20 octombrie, ”in vederea efectuarii unui supliment la raportul de expertiza medico-legala psihiatrica”, iar vineri a dispus o masura de siguranta in timpul procesului.
”Admite propunerea formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Focsani, privind luarea masurii de siguranta in mod provizoriu a internarii medicale fata de inculpata Ciornea Mihaela. Dispune internarea medicala provizorie intr-o unitate sanitara de specialitate a inculpatei, pana la insanatosire sau pana la obtinerea unei ameliorari care sa inlature starea de pericol ce a determinat luarea masurii. Cu drept de contestatie in termen de cinci zile de la pronuntare. Contestarea nu suspenda punerea in aplicare a masurii de siguranta”, a stabilit instanta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006077 (s)