News Flash:

Consilierii locali PNL au propus acordarea unui stimulent de natalitate

Fiecare nou-născut din Timișoara ar putea beneficia de un stimulent în valoare de 2.500 lei

18 Decembrie 2023
125 Vizualizari | 0 Comentarii

Potrivit unei propuneri formulate de către membrii Partidului Național Liberal, fiecare nou-născut din Timișoara ar putea primi un stimulent în valoare de 2.500 de lei, dacă această inițiativă va fi aprobată.

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, subliniază faptul că rata natalității în orașul de pe Bega este în scădere și că această măsură ar putea contribui la stimularea creșterii natalității.

„În primele 11 luni ale anului 2023 au fost înregistrate 1.873 nașteri, cu părinți având domiciliul în Timișoara, iar în anul 2022 au fost înregistrate 2.454 nașteri. Este o statistică ce trebuie analizată și acționat în consecință. Se observă scăderea natalității în Timișoara, un lucru care deși e în pas cu ceea ce se întâmplă la nivel național și european, nu este ceea ce ne dorim”, a declarat Cosmin Tabără.

Astfel, membrii consiliului local PNL au prezentat un proiect de hotărâre ce vizează acordarea unui stimulent de natalitate în cuantum de 2.500 de lei.

„O primă măsură a fost propusă de către grupul PNL din Consiliul Local, care a depus un proiect privind acordarea unui stimulent financiar pentru fiecare nou-născut în Timişoara, cu părinți care domiciliază în Timişoara”, a precizat viceprimarul Tabără.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004652 (s)