News Flash:

Pregătiți de cumpărături?

Ultima ediție de vară din 2023 a Salonului Industriei Ușoare va avea loc între 23-27 august

17 August 2023
188 Vizualizari | 0 Comentarii

În perioada 23-27 august, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură va organiza, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, ultima ediție de vară din 2023 a Salonului Industriei Ușoare.

Diverse companii din țară, producători și comercianți, sunt gata să ofere publicului larg reduceri speciale la articolele din colecțiile de vară, dar și la piesele din colecțiile de toamnă. În cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea posibilitatea să achiziționeze o varietate mare de produse la prețuri promoționale, incluzând îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, precum și produse cosmetice, parfumuri, bijuterii din aur și argint sau gablonțuri.

Târgul de Produse Tradiționale din exterior va fi deschis pentru vizitatori și va oferi o selecție diversificată de bunătăți, inclusiv dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie și articole de artizanat, alături de unități de alimentație publică.

Salonul va fi accesibil pentru vizitatori zilnic, între orele 10 și 20, cu excepția ultimei zile, când programul se va încheia la ora 18. Intrarea publicului este gratuită, iar evenimentul promite să ofere o oportunitate excelentă pentru cei interesați să exploreze și să profite de ofertele atractive din cadrul industriei ușoare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004879 (s)