News Flash:

O veste bună!

Lucrările la noul corp de clădire al Liceului Waldorf avansează

17 August 2023
188 Vizualizari | 0 Comentarii

Lucrările la noul corp de clădire al Liceului Waldorf au atins o etapă importantă, astfel că structura de rezistență și zidăria au fost finalizate. În prezent, urmează să se efectueze lucrările pentru instalațiile interioare.

Această investiție a fost inițiată în luna octombrie a anului trecut și a parcurs diverse etape de dezvoltare. În prezent, conform declarațiilor primarului Timișoarei, s-a încheiat construcția structurii de rezistență și zidăriei, iar echipa se pregătește să abordeze următoarea etapă, aceea a instalațiilor interioare.

”În octombrie anul trecut, se nivela terenul la Waldorf. Acum, noua clădire de școală e sus. Copiii vor avea 8 săli de clasă, 12 laboratoare, ateliere și cabinete, o sală multifuncțională, 2 săli afterschool. Structura de rezistență e finalizată, zidurile sunt aproape gata și au început lucrările la instalații”, a transmis Dominic Fritz.

Investiția, însumând peste 22 de milioane de lei cu TVA inclus, primește finanțare prin intermediul Programului Operațional Regional. Inițiativa construirii clădirii a fost inițial realizată de către părinți, urmând ca ulterior proiectul să fie donat administrației locale. Această inițiativă va beneficia în final de 446 de copii care sunt înscriși la toate nivelurile de învățământ ale Liceului Waldorf.

Lucrările de construcție sunt coordonate de către compania Nedex Grup, în calitate de lider de proiect, în colaborare cu alte patru companii subcontractante: SC Coneco Romania SRL, Ignnex Fire Solutions, M.C. Safe Alarm, Servsting SRL și Wattvisor S.R.L.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006198 (s)