News Flash:

UIMITOR! Suplimente care combat cancerul

27 Mai 2017
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
suplimente plante
Este demonstrat de mult timp ca cea mai sigura cale de a invinge cancerul este preventia. Dupa ce boala s-a instalat, lupta devine mult mai dificila si cu sanse mult mai mici de reusita. Regimul de viata este primul care ne ajuta sa prevenim aceasat boala crunta.

Dar cum ar fi daca ar exista cateva alimente minune care te-ar proteja de aceasta boala teribila? Ei bine, chiar exista! Suplimentele alimentare, iar aici ma refer la vitamine si minerale, nu neaparat la suplimentele din comert, te pot ajuta sa îti pastrezi sanatatea mai mult timp.


Un sistem imunitar puternic si o alimentatie corecta sunt secretul unei sanatati de fier!Iar pentru a afla care sunt cele mai benefice suplimente, continua sa citesti acest articol!


1.Vitamina D
Vitamina D este un supliment ce poate scadea riscul de cancer colorectal, mamar, de prostata si pancreatic. Aceasta vitamina este obtinuta foarte usor, direct de la soare. Organismul extrage vitamina D în proportie de 90% din lumina solara. Din pacate, tot mai multi oameni îti petrec zilele în interior, departe de razele soarelui si astfel ajung sa sufere de un deficit serios de vitamina D.

2. Curcumina
Aceasta substanta se gaseste în turmeric, un condiment indian. Pana acum curcumina a obtinut rezultate impresionante în testele de laborator si s-a demonstrat ca poate ucide foarte rapid celulele canceroase. De asemenea, poate preveni numeroase tipuri de cancer. Cercetatorii recomanda aceasta substanta deoarece este absorbita rapid de organism. Totusi, pentru a profita de efectele sale benefice, este recomandat un supliment pe baza de curcumina. Altfel, va trebui sa consumi cantitati extrem de mari pentru beneficia de magicele sale proprietati anti-cancerigene.


3. Complexul de vitamine B
Complexul de vitamine B, mai ales vitamina B9 asigura protectia împotriva cancerului. Studii observationale au descoperit ca acidul folic previne cancerul de colon, iar vitamina B6 scade drastic riscul de a dezvolta cancer colorectal. Este recomandat sa îi administrezi organismului tau complexul de vitamine B împreuna cu alte vitamine. Un comprimat cu multivitamine e alegerea ideala!


4. Ceai verde
Ceaiul verde este bogat în antioxidanti care blocheaza dezvoltarea celulelor canceroase si previn aceasta boala. O cercetare efectuata în China a dezvaluit ca persoanele care consuma ceai verde cu regularitate sunt mai putin expuse cancerului esofagian.


5. Ulei de peste
Uleiul de peste este extrem de bogat în substante nutritive, mai ales în Omega 3. Astfel, el reduce drastic riscul aparitiei cancerului endometrial. De asemenea, uleiul de peste va avea grija de inima ta, revenind bolile cardiace, atacurile cerebrale si chiar depresia.

6. Seleniul
În zonele unde Pamantul este bogat în seleniu, numarul de decese cauzate de cancer este extrem de scazut, iar durata de viata este mult mai ridicata. Acest mineral poate preveni cancerul ovarian, de san, de colon, de vezica, cervical, esofagian, pancreatic si pulmonar. Organismul are nevoie de cantitati destul de mici de seleniu, pe care le poate obtine foarte usor din carne, nuci braziliene, legume si fructe, cereale integrale, sau din fructe de mare.


7. Beta-caroten
Beta-carotenul se gaseste în cantitati foarte mari în morcov, iar oamenii tind sa îl asocieze cu o vedere mai limpede. Dar, acest nutrient are multe alte beneficii! De exemplu, vitamina A, care este o forma a beta-carotenului poate micsora tumorile si intensifica eficacitatea tratamentului oncologic.


Totusi, aceasta substanta trebuie oferita organismului cu atentie caci, daca e consumata în cantitati foarte mari, devine toxica. Fumatorii sunt în pericol, deoarece beta-carotenul consumat în exces si combinat cu nicotina creste riscul dezvoltarii cancerului pulmonar.


Acestea sunt cele mai eficiente suplimente anti-cancer. Unele le poti obtine foarte usor consumand regulat fructe si legume, iar altele vor trebui luate sub forma unor capsule. Oricum ar fi, ai grija sa îi oferi organismului tau vitaminele de care are nevoie pentru a te asigura ca este pregatit sa lupte împotriva acestei afectiuni grave.


invinge cancerul preventia alimente minune suplimentele alimentare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005652 (s)