News Flash:

4 Intrebuintari CIUDATE ale PREZERVATIVULUI despre care habar nu ai avut

26 Mai 2017
3581 Vizualizari | 0 Comentarii
prezervativ
1.Husa rezistenta la apa pentru electronice: Daca vrei sa mergi la piscina si nu ai habar unde sa iti mai ascunzi telefonul pentru a nu fi furat, exista o solutie perfecta pentru tine. Foloseste un prezervativ (fara lubrifiant) pe post de husa. Acesta este impermeabil, ceea ce inseamna ca iti poti lua telefonul cu tine in apa, fara niciun fel de problema. De asemenea, in acest fel poti sa iti transformi telefonul intr-o camera subacvatica.
2.Cotiera: Atunci cand folosesti un mouse pentru o perioada mare de timp, incheieturile mainii tind sa se incordeze si sa provoace o durere insuportabila. Unii oameni folosesc in acest sens cotiere speciale, dar daca nu ai un astfel de obiect il poti face singur, cu ajutorul unui prezervativ. Tot ce trebuie sa faci este sa torni apa in prezervativ, sa ii faci un nod strans si sa il pui sub incheietura.
3.Protectie impermeabila pentru rani: Daca esti ranit si porti un bandaj, atunci cand vrei sa faci dus, acest lucru poate reprezenta o problema. Pentru a pastra bandajul uscat, taie capatul inchis al unui prezervativ, astfel incat sa formeze un tub, si pune-l peste locul in care se afla rana. Nu exista nicio sansa ca apa sa ajunga la rana sau sa iti cada bandajul.
 
4.Solutie pentru curatarea pantofilor: Daca ai cel putin o pereche de pantofi din piele, probabil ca te-ai confruntat deja cu dificultati in ceea ce priveste curatarea lor. Foloseste un prezervativ lubrifiat in locul cremei pentru pantofi, iar acestia isi vor recapata stralucirea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005945 (s)