News Flash:

Nu neglija niciodata aceasta durere!

27 Mai 2017
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
durere spate 1
Durerile de spate sunt una dintre cele mai comune afectiuni ale secolului al XXI-lea. Toata lumea se confrunta, la un moment dat, cu o astfel de durere, chiar daca este vorba despre o durere cauzata de un accident sau de una datorata pozitiei necorespunzatoare a corpului.

Majoritatea dintre noi avem joburi care ne limiteaza libertatea de miscare si care presupun o munca intelectuala, ce se desfasoara la birou, pe scaun. Tocmai de aceea, durerile de spate sunt o problema des întalnita mai ales în firme si corporatii. Durerea apare în mai multe zone ale coloanei vertebrale si poate fi tratata prin adoptarea unei pozitii corecte sau prin medicamente si odihna.


Desi majoritatea durerilor nu ascund probleme grave de sanatate, exista o anumita durere de spate pe care nu ar trebui sa o ignoram niciodata.

Cum sa scapi de durerea de spate in doar trei ore 


De cate ori nu ti s-a întamplat sa simti durere în zona inferioara a spatelui? Aceasta neplacere poate aparea in cauza efortului pe care l-ai facut sau a pozitiei incorecte a corpului. În acest caz, unguentele sau pastilele te scapa, de obicei, în cateva zile de disconfort. În alte cazuri, însa, aceasta durere poate fi cauzata de o afectiune foarte grava, potrivit thehealthsite.com.


Durerea de sale care persista poate semnala o problema grava de sanatate, de aceea trebuie sa te duci imediat la doctor. Disconfortul în zona lombara poate fi rezultatul unei anumite afectiuni structurala a spatelui, ce tine de vertebre, de discurile intervertebrale, ligamente si muschi. De asemenea, durerea sciatica mai poate aparea si în cazul pietrei la rinichi, herniei de disc, osteoartritei sau unor afectiuni ale inimii, conform thehealthsite.com.


Asadar, durerea de spate nu este o afectiune peste care trebuie sa o treci cu vederea. Aceasta poate ascunde boli care, netratate la timp, pot sa te marcheze pentru toata viata.


afectiuni durere accident pozitiei birou scaun
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006081 (s)