News Flash:

Metode SIMPLE si EFICIENTE de a SCAPA de PARUL NEDORIT de pe CORP! NU STIA NIMENI ASTA!

26 Mai 2017
1265 Vizualizari | 0 Comentarii
epilat inghinal
Faptul ca omenirea este in zilele noastre mult mai preocupata sa arate bine, fata de cum se intampla in alte epoci, este un lucrur pe care fiecare dintre noi il poate observa cu ochiul liber. Un studiu recent releva faptul ca femeile petrec 6 luni din viata alegandu-si cu ce sa se imbrace, deci… Unul dintre inamicul omului modern care tinde sa ajunga pe locul intai printre inamicii inesteticului si favorizant al vietii anti-sociale este, fara doar si poate, parul de pe corp! Un inamic cu atata mai de temut, cand vine vorba de femei.
Femeile nu-si doresc sub nicio forma par pe corp, insa eliminarea lui prin metodele clasice – lama sau ceara- au produs de multe ori si efecte nedorite…atat de nedorite, incat astazi cautam cu disperare metode alternative sa scapam de acest marsav dusman care se infiltreaza prin porii nostri si ne strica cheful de viata!
Iata insa ca exista si speranta pentru cei care gandesc asa, dar nu vor sa-si irite pielea incat sa-si fi dorit sa nu rada parul cu pricina niciodata. Vorbim in acest articol de cateva metode traditionale, folosite chiar in antichitate si care au dat randament! Iata-le mai jos:
1. Coji de castane: Luati mai multe castae si prajiti-le…pur si simplu! Api, adaugati apa peste cojile prajite. Laasa-ti amestecul neatins timp de 12 ore. Dupa acest interval, aplicati pasta obtinuta pe zonele cu par si lasati-o acolo timp de 30 de minute. Repetati procedeul timp de mai multe saptamani pentru a obtine rezultatul dorit.
2. Zahar: Desi pare un procedeu simplu, este o reteta pe care si vechii egipteni o foloseau cu succes. Adaugati la o doua cani de zahar un sfert de cana de apa si veti obtine o pasta vascoasa. Stoarceti jumatate de lamaie si amestecati bine, dupa care fierbeti tot continutul. Folositi pasta pe zonele cu par si repetati procedeul pana veti obtine rezulatul scontat. Pasta actioneaza ca un fel de ceara de epilat, doar ca fara dureri, astfel ca aplicarea ei se poate face cu ajutorul unor benzi speciale, pe care le tineti pe zona cu par timp de 15 minute. Desi pare acelasi procedeu ca cel al epilarii, se pare ca este unul care nu produce la fel de multa durere, iar ingredientele sunt naturale.

femeile zahar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005594 (s)